Flying Dog Shampoo 260ml Näytä suurempana

Flying Dog Shampoo 260ml

Flying Dog shampoo sisältää luonnollisia pinta-aktiivisia ainesosia ja se sopii kaiken ikäisille ja kaiken rotuisille koirille. Flying Dog shampoo on hellävarainen koiran iholle ja se suojelee ihoa kuivumiselta. Sisältää silkkiuutetta, joka antaa upeaa pehmeyttä ja kiiltoa!

Tiedot

rating Ei arvosteluja

9,90 €

Add to wishlist

Flying Dog shampoo sisältää luonnollisia pinta-aktiivisia ainesosia ja se sopii kaiken ikäisille ja kaiken rotuisille koirille. Flying Dog shampoo on hellävarainen koiran iholle ja se suojelee ihoa kuivumiselta. Jotta koirasi saisi hienon, samettisen ja kiiltävän turkin, olemme käyttäneet seuraavia ainesosia:

Lehmuksenkukkauute – uudistaa kuivan tai katkeilevan karvan rakennetta, palauttaa elastisuuden ja elinvoimaisuuden

Kashmirvillauute – sisältää paljon kreatiinia, joka tukee karvan elastisuutta ja uudistaa karvatuppia. Se toimii myös antioksidanttina ja ehkäisee ihon kuivumista.

Silkkiuute – antaa upeaa pehmeyttä ja kiiltoa

Valkohilpan siemenöljy – uudistaa ja ravitsee koiran ihoa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti

Aminohapot – vahvistavat turkin rakennetta ja tukevat sen kasvua

TESTATTU KILPAKOIRILLA

Käyttö: Hierotaan hellästi märkään turkkiin – huolellisesti koko turkki lävitse. Huuhdotaan huolellisesti ja toistetaan tarvittaessa. Vältettävä shampoon joutumista silmiin. 

Ingredients: Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Lauryl Glucoside and Stearyl Citrate, Sodium Sarcosinate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Medowfoms Seed Oil, Amino Acid Complex, Cashmere extract, Tilia Tomentosa Bud ExtractGlycerine, Parfum, Benzyl alcohol (and)1-(2-methoxypropoxy)propan-2-ol (and) 1, 3 Propandiol, 2-bromo-2-nitro (Bronopol) (and) 3- iodo-2-propynyl butylcarbamate(IPBC)