PIHQA HORSE Pihkavoide 50ml Näytä suurempana

PIHQA HORSE Pihkavoide 50ml

PIHQA HORSE Pihkavoide on hevosille ja poneille valmistettu kuusenpihkavoide. Suomalaista kuusenpihkavoidetta voidaan käyttää esimerkiksi hevosten ihon naarmuihin ja hiertymiin. Voide sisältää suomalaista kuusenpihkaa (20%) sekä valkovaseliinia. Iho pääsee uusiutumaan normaalisti kuusesta saadun pihkan muodostaessa iholle antibakteerisen kalvon.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

24,90 €

Add to wishlist

PIHQA HORSE Pihkavoide on hevosille ja poneille valmistettu kuusenpihkavoide. Suomalaista kuusenpihkavoidetta voidaan käyttää esimerkiksi hevosten ihon naarmuihin ja hiertymiin. Voide sisältää suomalaista kuusenpihkaa (20%) sekä valkovaseliinia. Iho pääsee uusiutumaan normaalisti kuusesta saadun pihkan muodostaessa iholle antibakteerisen kalvon. Suomessa kuusen pihkaa on käytetty jo vuosisatojen ajan erilaisten ihovaurioiden hoitamiseen ihmisillä ja eläimillä ja PIHQA HORSE kuusenpihkavoide valmistetaan edelleen saman vanhan reseptin mukaisesti.

Näin käytät voidetta:
Levitä voidetta ulkoisesti hevosesi iholle tarpeen mukaan muutamia kertoja päivässä.

Pakkauskoko:
50ml

Ainesosat:
Valkovaseliini ja suomalainen kuusen pihka (20 %)

INCI:
Petrolatum, Finland Spruce (Picea Abies) resin

Varoitukset:
Alkoholivapaa. Ei sovi hartsiyliherkille. Ei limakalvoille, silmiin eikä suuhun. Ei suositella käytettäväksi tiineyden tai imetyksen aikana. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.