St. Hippolyt Irish Mash Näytä suurempana

St. Hippolyt Irish Mash 15kg

Hyvänmakuista Irish Mashia voidaan käyttää yleisesti ruoansulatuskanavan hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ennen ja jälkeen kuljetuksen, kovan rasituksen aikana tai sairauden aikana ja sen jälkeen. Helposti sulava St. Hippolytin Irish Mash sisältää esi-idätettyjä lämpökäsiteltyjä ja matalaglykeemisiä ohrahiutaleita sekä laajakirjoisen valikoiman ravintoaineita. 

15kg säkki saatavilla vain myymälästä.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

34,95 €

Add to wishlist

Vaikutus

- hoitaa vatsan ja suoliston limakalvoja (vaihtelevat kuidut, ruohitut pellavansiemenet, yrtit, oluthiiva, mallas)
- normalisoi ruuansulatustoimintaa sairauden, huonon ruokahalun tai puruongelmien jälkeen (mallashiivauute (vierre), yrtit, oluthiiva, luonnon- mukaiset hivenaineet)
- vahvistaa suolistoperäistä vastustuskykyä (kuidut, hiivauute, laajakirjoinen ravintoainekompleksi)
- tukee palautumista kovan työn, astutuksen, varsomisen tai karvanvaihdon jälkeen (mallashiivauute (vierre), oluthiiva, luonnonmukaiset hivenaineet)
- tasaa nestetasapainoa ennen kuljetusta ja sen aikana (vaihtelevat kuidut, elektrolyytit, oluthiiva, mallashiivauute (vierre)) 

Ruokintaohje

70-200 g per 100 kg elopainoa kohti päivittäin täydennysrehuna normaalin ruokinnan ohessa. Sekoitetaan lämpimän veden kanssa puuromaiseksi tai vellimäiseksi seokseksi ja tarjotaan n. 15min jälkeen. Voidaan tarvittaessa esim. kesäisin sekoittaa myös kylmään veteen, jolloin sen annetaan tekeytyä 30min. Annetaan yhtenä päivittäisenä ateriana tai 1-3 kertaa viikossa. Soveltuu vanhemmille hevosille sekä urheiluhevosille ennen kuljetusta/työtä ja sen jälkeen. 

1 litra  on n. 550 grammaa

Koostumus

Vehnälese, ohrahiutale, öljykasvien siemenet 9,2% (pellavan- ja auringonkukansiemen) täysjyväkaurahiutaleet 9%, maissihiutaleet, sokerijuurikkaan varsi, omenan puristusjäte, sokerijuurikaskuitu, leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, viinirypäleenkuoret, omenasiirappi, oluthiiva 1,4%, suola, vehnänjyvänalkio, mallashiivauute 1%, kylmäpuristettuja öljyjä 1% (pellavansiemen, auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), viinirypäleensiemenuute, maissinjyvän alkio, korianteri 0,5%, kalsiumkarbonaatti. 

Ravintosisältö

Proteiini 11,5% 
Raakakuitu 8,5%
Raakarasva 5% 
Raakatuhka 7,2%
Tärkkelys 23,3%
Sokeri 9%
Kalsium 0,4%
Fosfori 0,5%
Magnesium 0,3%
Natrium 0,5%

Sulava raakaproteiini 92g/kg 
Energia 9,4 Mj/kg

Lisäaineet/kg

A-vitamiini 7200 IE
E-vitamiini 50mg
B1-vitamiini 10 mg
B2-vitamiini 8 mg
B6-vitamiini 8 mg
B12-vitamiini 20 µg
Biotiini 200 µg
D3-vitamiini 800 IE
Pantoteenihappo 25 mg
Koliini 1000 mg
Niasiini 90 mg
Foolihappo 1 mg
Rauta 220 mg
Sinkki 90 mg
Mangaani 70 mg
Kupari 15 mg
Jodi 0,8 mg
Seleeni 0,4 mg

Pakkaus: 7,5 kg ja 15kg paperisäkit