St. Hippolyt MicroVital 3kg Näytä suurempana

St. Hippolyt MicroVital® 3kg

St. Hippolyt MicroVital® on hivenaine- ja vitamiiniboosteri 100% luonnonmukaisista hivenaineista oikeassa suhteessa. Paras mahdollinen laatu maksimaalisen elinvoiman, kiiltävän karvapeitteen, voiman sekä paremman terveyden ja suorituskyvyn saavuttamiseksi. 

Tiedot

rating Ei arvosteluja

65,95 €

Add to wishlist

Vaikutus

- stabilisoi hevosen psyykkistä tasapainoa (luonnonmukaiset hiven- ja kivennäisaineet, regulatoriset proteiinirakennusaineet, luontainen E-vitamiini)
- stimuloi karvanvaihtoa (orgaaninen sinkki, kupari, mangaani ja seleeni, välttämättömät rasvahapot, oluthiiva, B-vitamiini)
- vahvistaa ihoa ja kavioita (luonnonmukaiset hivenaineet, välttämättömät rasvahapot, yrtit, Chrorella-levä, A-, C- ja D-vitamiinit)
- edesauttaa rasittuneiden alueiden uusiutumista (omega-3- ja omega-6-rasvahapot, nukleotidit, ainohapot, sekundaariset kasviperäiset aineet)
- vähentää lihasjännitteitä, allergisia oireita ja taipuvuutta tulehduksiin (viinirypäleensiemenuute, luontaiset vitamiinit, luonnonmukaiset hivenaineet)

Käyttö

15-20g päivittäin 100 elopainokiloa kohti normaalin ruokinnan ohessa. Ei kata hevosen perustarvetta kivennäisaineille. Hylkimisen estämiseksi aloitetaan pieninä annoksina kasvattaen annosten kokoa vähitellen kunnes suositeltu annostelu on saavutettu. 

Koostumus

Porkkanat, oluthiiva, sekoitus öljyisiä siemeniä 9% (pellava, auringonkukka, fenkoli), maissinjyvän alkio, merileväjauhe, mallashiivauute, herneen valkuainen, kylmäpuristettuja öljyjä 3% (pellavan- ja auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), omenasiirappi, suola, vehnälese, valkosipuli, viinirypäleensiemenuute, korianteri, lipstikka.

Ravintosisältö

Proteiini 18% 
Raakakuitu 6%
Raakarasva 8% 
Raakatuhka 18%
Kalsium 1,8%
Fosfori 0,5%
Magnesium 1%
Natrium 1%

Lisäaineet/kg

E-vitamiini 2000 mg
B1-vitamiini 350 mg
B2-vitamiini 650 mg
B6-vitamiini 350 mg
B12-vitamiini 50 µg
Biotiini 5000 µg

Hivenaineet/kg

Rauta 2500 mg
Sinkki 7500 mg
Mangaani 7000 mg
Kupari 1000 mg
Jodi 2 mg
Koboltti 30 mg
Seleeni 9 mg

Pakkaus: 3kg ämpäri