RAUH Puruluu II-laatu 500g Näytä suurempana

RAUH Puruluu II-laatu 500g

SÄÄSTÖPAKKAUS

Aito kotimainen puruluu II-laatu sisältää lajitelman värivirheisiä, ei niin kauniita naudannahkaisia puruluita pakattuna kivaan avainlippu pussiin.

Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Naudan nahasta ilman lisäaineita.

Edullinen säästöpakkaus.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 5

9,90 €

Add to wishlist

Mitä? Valmistettu naudan nahasta ilman lisäaineita perinteisellä kuivaamismenetelmällä. Bakterologisesti puhdas. Tutkittu ja turvallinen. Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta. Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle. Kevyt, alhainen energiapitoisuus.

Valvo koiraasi sen syödessä puruluita. Pidä aina raikasta vettä saatavilla.

Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö Raakavalkuainen 87,2%, Raakarasva 1,6%, Kosteus 6,2%Kirjoita arvostelu.


Hyvä sekoitus!
Tea K. on 2017-06-27Ostan vallan näitä vaan nykyöön koirilleni. Suomessa valmostetrujau hyvälaatuisia, kestäviä puruluita. Kakkoslaadun sekoitus huomattavasti esullisempi, kun yksittäiset luut.
Pätkät
Mirva H. on 2017-06-27sitä mitä pitikin! muistaisi vaan ensi kerralla pyytää hiukan isompia "jämiä",on nuo 3-5cm pitkät pätkät hiukan liian pieniä sakemannin suuhun.....
Isoja luita
Katri A. on 2017-04-16Aika isoja suurin osa, mikä isolla koiralla ei haittaa mitta kannattaa ottaa huomioon jos oma koira on ihan mini.
Rauh puruluut II-laatu 500 g
Kaisu M. on 2017-03-28Puruluut maistuvat australianterrierillemme tosi hyvin ja niistä riittää pitkäksi aikaa järsittävää. Miinuksena ja suurena yllätyksenä oli lähetyksen saavuttua niiden valtava kokoero, josta ei ollut mainintaa tuote-esittelyssä verkkokaupan sivulla, vaikkakin kuvasta ois voinut jotain päätelläkin. Värierosta oli maininta kyllä. Erinäisillä työkaluilla sain isot vuodat kuitenkin pienennettyä sopiviksi yhtä järsintäkertaa varten. Kotimaisuus on aina plussaa.
Hyvä lajitelma
Tea K. on 2017-03-27Ostan uudestaan!