RAUH Hirvi 25 Näytä suurempana

RAUH Hirvi 25

Hirvipuruluu 25 on paras herkku etenkin allergisille koirille. Sopii hyvin keskikokoisten ja isojen koirien suuhun. Maailman ainoa HIRVIpuruluu. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Hirven nahasta ilman lisäaineita. 100% suomalainen tuote.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 1

9,90 €

Add to wishlist

Mitä? Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Bakterologisesti puhdas. Tutkittu ja turvallinen. Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.

Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle. Kevyt, alhainen energiapitoisuus. Valvo koiraasi sen syödessä puruluita. Pidä aina raikasta vettä saatavilla.

Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö: Raakavalkuainen 87,7%, Raakarasva 2,1%, Kosteus 6,2%

Paino n. 150 g Pituus n. 250 mm Leveys n. 60 mm Paksuus n. 40 mm


Kirjoita arvostelu.


Todella laadukas, ei hetken herkku
Johanna P. on 2017-06-29Näitä pitää taas tulla hakemaan, aivan ylivoimaiset, maistuvat koiralle, kestävät pidempään kun tavalliset nahkaluut. Turvallinen antaa koiralle, kotimaisuus on tietysti ihan huima plussa! Suosittelen kaikille RAUH puruluita ja erityisesti hirvi-luita.