RAUH Hirvi 15 Näytä suurempana

RAUH Hirvi 15

Hirvipuruluu 15 on paras herkku etenkin allergisille koirille. Sopii hyvin keskikokoisten koirien suuhun sekä pienemmille ahmateille, joilla on paljon puruvoimaa. Maailman ainoa HIRVIpuruluu. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä hirven nahasta ilman lisäaineita. 100% suomalainen tuote.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 2

7,90 €

Add to wishlist

Mitä? Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Bakterologisesti puhdas. Tutkittu ja turvallinen. Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.

Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle. Kevyt, alhainen energiapitoisuus. Valvo koiraasi sen syödessä puruluita. Pidä aina raikasta vettä saatavilla.

Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö: Raakavalkuainen 87,7%, Raakarasva 2,1%, Kosteus 6,2%

Paino n. 110 g Pituus n. 150 mm Leveys n. 60 mm Paksuus n. 50 mm


Kirjoita arvostelu.


Hirvennahkaluu
Outi T. on 2017-07-29Kestävä herkku, joka tulee syödyksi kokonaan. Solmuluista koirani söi vain solmut ja jätti keskiosan syömättä.
Terrierien suosikki
Thea A. on 2017-06-30Meidän pikkukoirien suosikki, ei tule vatsaongelmia kuten siankorvista yms. 15 kestääkin pienellä ihan kohtuullisen pitkään.