RAUH Hirvikärpänen Näytä suurempana

RAUH Hirvikärpänen

Hirvikärpänen sopii pienemmille koirille ja on lastumaisen muotonsa vuoksi helpommin järsittävä herkku. Maailman ainoa HIRVIpuruluu, myös allergisille koirille. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Hirven nahasta ilman lisäaineita. 100% suomalainen tuote.

Tiedot

Average rating: 4/5 - Number of reviews: 1

1,90 €

Add to wishlist

Mitä? Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin voimme tarjota koirallesi ainutlaatuisen, erittäin kestävän ja allergiavapaan nautinnon aidosta luonnontuotteesta. Bakterologisesti puhdas. Tutkittu ja turvallinen. Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.

Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle. Kevyt, alhainen energiapitoisuus. Valvo koiraasi sen syödessä puruluita. Pidä aina raikasta vettä saatavilla.

Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö: Raakavalkuainen 87,7%, Raakarasva 2,1%, Kosteus 6,2%

Paino n. 20 g Pituus n. 150 mm Leveys n. 5 mm Paksuus n. 3 mm


Kirjoita arvostelu.


Sopii allergikoille
Meri H. on 2017-06-30Sopii hyvin ainakin omalle allegikko koiralleni, mutta vähän vaihtelevasti, välillä maistuu ja välillä ei. Jossain vaiheessa hirvestä tehdyt puruluut olivat ainoita puruluita joita koirani pystyi syömään, mutta nyt valikoimiin on tullut muitakin. Hirvikärpänen ohuena lastuna on koirani ehdoton valinta isompiin puruluihin nähden. Joskus on tosin päässyt loppumaan kesken ja jouduttu olemaan ilman.