ORIJEN BROME LAKE DUCK MAKUPALA 56,7 G Näytä suurempana

ORIJEN BROME LAKE DUCK MAKUPALA 56,7 G

ORIJEN BROME LAKE DUCK kylmäkuivattu makupala sisältää 100 % ankkaa. Valmistukseen käytetty vapaana kasvanut ankka toimitetaan aina tuoreena ja ilman säilöntäaineita lähialueiden kasvattajilta, jonka jälkeen se kylmäkuivataan. Luonnon ravintoaineet säilyvät näin erinomaisen hyvin tässä herkussa, jota koirasi tulee rakastamaan – takaamme sen.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

7,50 €

Add to wishlist

ORIJEN kylmäkuivatut makupalat valmistetaan Champion Petfoodsin omissa keittiöissä Kanadan Oakvillessa. Tuoreet lähialueiden raaka-aineet jäädytetään nopeasti, jolloin ravintoaineet lukittuvat makupalojen sisään. Nopean jäädytyksen jälkeen makupalat pidetään pakastimessa 18-24 tuntia, jolloin jäätynyt vesi kaasuuntuu, mutta ravintoaineet säilyvät makupaloissa. Mitään raaka-aineita ei siis kypsennetä eikä säilötä säilöntäaineilla. Pakastamisen jälkeen makupalat ovat valmiita pussitettavaksi Champion Petfoodsin omissa tiloissa Morinvillessa, Kanadassa.

Tutustuthan tuoteselosteeseen. 100 % lihaa ja sisäelimiä!

KOOSTUMUS
Tuore ankanmaksa 50%, tuore luuton ankka 50 %.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS
Raakavalkuainen 50 %, rasva 30 %, hehkutusjäännös 7 %, raakakuitu 1 %.

KALORIMÄÄRÄ
ORIJEN koiran makupala sisältää enintään 7 kaloria per makupala.

ANNOSTELU JA KÄYTTÖ
Palkitse lemmikkikoirasi kylmäkuivatulla ORIJEN makupalalla aina kun on kiitoksen tai hellittelyn paikka. Murra makupalat pienemmiksi ja käytä palkkana koulutustilanteissa. Huolehdithan siitä, että koirallasi on aina raikasta vettä saatavilla. ORIJEN ORIGINAL KYLMÄKUIVATTU MAKUPALA on koirien täydennysravinto.

Lisää tietoa tuotteen kotisivulta