Naturea Snacks Dog Tonnikala palat 80g Näytä suurempana

Naturea Snacks Dog Tonnikala palat 80g

Naturea tonnikalan paloissa on tämän kalan hyvä maku ja se on erinomaisen hyvä (monityydyttämättömien) rasvojen lähde. Ne ovat myös hyvä Omega 3 lähde ja ne edistävät verenkiertojärjestelmän suojausta, kontrolloivat kolesterolin määrää ja minimoivat liikuntakykyyn liittyviä ongelmia kuten niveltulehduksia.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 2

4,20 €

Add to wishlist

Sisältö

Tuore tonnikala.

Analysoidut pitoisuudet

Proteiini 23%, rasva 12%, Omega 3 0,05%, Omega 6 0,13%.


Kirjoita arvostelu.


Tuna Bites
Emilia A. on 2017-02-04Namit ovat koostumukseltaan sopivan mehukkaan oloisia, eivät todellakaan kuivia. Nami tuoksuu selkeästi ja houkuttelee kovasti koiraa. Koirani söi nameja erittäin mielellään! Koko oli sopiva treeninamiksi. Joukossa on mukana hieman isompiakin palasia, joita pilkoin puoliksi. Nami oli koostumukseltaan juuri sopiva palkintonamina koiralle heitettäväksi, sillä se ei murene vaan pysyy hyvin kasassa ja näkyy alustalta selkeästi, jotta koira löytää sen.
Superpalkkanamu
Sari W. on 2017-02-07Namut ovat juuri sopivan mehukkaita, mutta kuitenkin tarpeeksi kuivia, etteivät sotke ohjaajan käsiä ja taskuja. Maku ja tuoksu ovat sen verran houkuttelevia kalahullulle koiralleni, että hän oli heti treenin alusta asti selvästi innostuneempi :). Palojen koko oli juuri sopiva malikalleni. Pakkauksen pystyy sulkemaan uudestaan, jos kantta ei ota kokonaan irti, joten kaikkia nameja ei tarvitse käyttää kerralla, ja tuoreus ja muut hyvät ominaisuudet säilyvät seuraavaankin treenikertaan.