Naturea Snacks Dog Villisian lihapalat 80g Näytä suurempana

Naturea Snacks Dog Villisian lihapalat 80g

Tässä makupalassa on korkea proteiinimäärä ja hyvä biologinen arvo.  Lisäksi siinä on useita vitamiineja ja matala rasvapitoisuus. Pidetyn villisian maun lisäksi tässä makupalassa on paljon mineraaleja kuten rautaa, sinkkiä, fosforia ja magnesiumia.

Tiedot

Tuotetta ei ole varastossa

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 4

4,20 €

Add to wishlist

Sisältö

Tuore villisianliha.

Analysoidut pitoisuudet

Proteiini 80%, rasva 11,7%, kuitu 8,4%.Kirjoita arvostelu.


Erittäin herkullisia
Heli S. on 2017-06-298 vuotiaalle suhteellisen nirsolle staffille nämä maisuivat erittäin hyvin! Itselleni näiden käsittely hiukan tökki niiden kosteuden ja tuoreen ulkomuodon vuoksi, mutta koira innostui jo pelkästä tuoksusta. Ilmeisen maistuvia siis! Paketissa erikokoisia paloja joita voi kyllä paloitella pienemmiksi jos haluaa.
Naturea villisian lihapalat
Janniina H. on 2017-06-03Korkean proteiini- ja matalan rasvapitoisuuden takia hyvä treeninami. Koostumukseltaan pehmeitä, kimmoisia eivätkä murene tai limaannuta treenitaskua. Pysyvät tuoreena ja kosteina pitkän aikaa pussin avaamisen jälkeen. Joukossa oli muutamia liian suuria paloja jota ei saanut käsin pilkottua, ei siis sovellu extemporeostokseksi ainakaan pienemmille koirille.
Naturean villisikaherkut
Laura N. on 2017-01-31Tuote on tummaa hyvän näköistä lihaa melko isoina paloina. Molemmat koirat innostuivat kovasti hajusta ja mausta. Namit upposivat vauhdilla ja koko pussi olisi mennyt kerralla, joten taisi maistua. Keskikokoisille koirille makupalojen koko oli aika iso, ja niitä oli vaikea pilkkoa sormin. Ei ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta sellaisena "superpalkkana" toimii hyvin. Selvästi laadukas nami.
Villisikalihapalat
Eiri S. on 2017-02-10Lihaisia, eri kokoisia paloja villisikaa. Melkoisen eläimellinen tuoksu, joka ei jää huomaamatta. Koostumus on sitkeä, joten ilman apuvälineitä isompien palojen pilkkominen on hankalaa. Koiralle nämä herkkupalat upposi paremmin kuin hyvin.