Naturea Treats Dog Chicken Semi-Moist 100g Näytä suurempana

Naturea Treats Dog Chicken Semi-Moist 100g

Kana on tunnettu proteiininlähde ja arvostettu raaka-aine lukuisissa koiranruuissa. Meidän kana makupalamme yhdistävät tämän lihan edut muihin raaka-aineisiin, jotka tekevät niistä herkullisen palkinnon kaikille nelijalkaisille ystävillemme (vain jos ne käyttäytyvät hyvin, tietysti).

Tiedot

Average rating: 4.5/5 - Number of reviews: 7

2,95 €

Add to wishlist

Sisältö

Tuore kana, tuore porsaan maksa, tuore kala, omena, päärynä, linssit, merilevä, kondroitiini (1000 mg/kg), glukosamiini (1500 mg/kg), sinkki (665 mg/kg).

Analysoidut pitoisuudet

Proteiini 32%, rasva 8%, kuitu 1%, tuhka 9,5%, kosteus 20%, Omega 3&6 0,35%, kalsium, 1,1%.Kirjoita arvostelu.


Maistuvia ja sopivan kokoisia paloja
Paula Y. on 2017-08-04Koira tykkäsi! Käytin ulkoillessa palkkiona sekä muuhun koulutukseen. Näitä täytyy ostaa lisää.
Herkullinen treeninami
Liisa T. on 2018-01-03Yllättävän riittoisa noinkin pieneksi paketiksi. Maistuvuus täysi kymppi. Ei murene, eikä sotke. Tätä lisää!
Maistuva palkkio
Heli S. on 2017-06-29Helppo herkku kiitospalana tai koulutusnamina. Pienikokoisena herkkuna voi antaa useamman!
Erinomainen namimaattikarkki!
Jenni S. on 2017-01-31Siisti ja murenematon, erinomaisesti nirsollekin koiralle maistuva namipala. Sopivan pieni pala monenkokoisen koiran palkkaamiseen. Ei ole varsinaisesti pehmeä, vaan koostumukseltaan aika napakka ja tiivis, mutta helposti syötävä kostea namppa. Omalaatuinen tuoksu, mutta ei häiritsevä eikä jää paha haju sormiin. Toimii erinomaisesti namimaatissa pienemmällä levyllä.
Helppo herkku
Henrika P. on 2017-02-19Helppo herkku koiralle, sekä omistajalle käteen. Helposti annettavissa koiralle, eikä murene omistajan käsissä. Koira söi mielellään.
Koiran lemppari herkku
Sara T. on 2017-02-19Olemme pitkään etsineet uusia treeni nameja joka ei ole ollut helppo tehtävä koska minulla en erittäin nirso koira. Nämä olivat todella positiivinen yllätys sillä koira melkein nappaa sormet mukanaan. Namit ovat myös käytännössä erittäin mieluisia sillä koostumukseltaan ne ovat tiiviitä eikä murene taskussa. Ne eivät myöskään jätä rasva jälkeä taskuihin kuten monet muut namit. Hajukaan ei ole häiritsevä vaan hyvin siedettävä eikä itse haise koiran nameille vaikka koiraa on palkattu niillä.
Hyvä
Mia S. on 2017-02-20Sopivan kokoinen, ja sopivan mehukas napi. Plussaa siitä, että on "tiivis" nami, eli ei ensimmäisenä murene, vaikka pyörisi treeneissä taskussa :) Maistuivat hyvin omalle, nirsolle koiralleni. Plussaa siitä, että pakkauksen pystyy tarvittaessa uudelleensulkemaan, kunhan ei revi suojamuovia kokonaan irti.