Treat&Train palkitsemisautomaatti Näytä suurempana

Petsafe Treat & Train palkitsemisautomaatti

Treat &Train palkitsemisautomaatti on kaukopalkkauslaite koiran positiiviseen palkkaukseen. Kauko-ohjattavan palkitsemisautomaatin avulla voit palkita koiraasi etäältä. Oikeasta toiminnosta ohjaaja painaa kaukosäädintä, jolloin automaatti pitää äänen ja pudottaa namin esille. Koira tulee ehdollistaa ääneen, jotta koulutus pääsisi parhaiten oikeuksiinsa. Paketti sisältää myös kosketuskepin.

Tiedot

Average rating: 5/5 - Number of reviews: 3

179,00 €

Add to wishlist

Petsafe Treat & Train on kauko-ohjattava palkitsemis- ja koulutuslaite. Treat & Train laitteen avulla koiraa palkitaan oikeasta käytöksestä automaattisesti ohjaajan kaukosäätimellä toimivaan laitteeseen sijoitettujen makupalojen avulla.

Monipuolisen laitteen avulla voi kouluttaa eläimelle esim. agilityä, tokoa, erilaisia temppuja, itsenäistä työskentelyä, kotona yksin olemista, vieraiden kohtaamista jne.

Palkitsemisautomaatin toimintaetäisyys on jopa 30 metriä. Kaukosäädin toimii myös ulko-oven läpi, joten harjoitella voi myös, kun sinä olet ulkona ja koira sisällä - tai toisin päin!

Kaukosätimen avulla voidaan tarjota koiralle yksi tai useampi herkkupala, joka luiskahtaa näkyville laitteesta.

Halutessaan laitteeseen voi säätää merkkiäänen, johon koira ehdollistuu. Tämä ääni auttaa koiraa ymmärtämään, että kyseinen ääni tarkoittaa namupalaa.

Treat & Train® kouluttaa positiivisen vahvistamisen kautta – hyvä ongelmanratkaisuväline, kun halutaan saada ei-toivottu käyttäytyminen (esim. pöydässä kerjääminen, vieraita vasten hyppiminen tai haukkuminen) loppumaan.

• Säädettävä maalikeppi irrotettavalla alustalla.

• Kauko-ohjain toimii 30,5 m välimatkaan asti.

• Sisältää kaksi vaihdettavaa ruoka-astiaa (pienille tai isoille papanoille).

• Sisältää kuvallisen ohjekirjan (englanninkielinen) ja ohje-DVDn.

• Laitteella on vuoden takuu ostopäivästä.Laite vaatii 4 x D-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen).

Näin laite toimii: Koirat toistavat käytöstä, jota palkitaan.

Premier® Treat & Train® on kauko-ohjaimella ohjattava palkitsemisjärjestelmä mikä hyödyntää positiivisen vahvistamisen keinoja saadakseen koiran käyttäytymään halutulla tavalla kotona ja kilpailutilanteissa. Palkitsemalla toivottua käytöstä, laite toimii korvaamattomana apuvälineenä kun halutaan ohjata koiran huomio pois epätoivotusta käytöksestä. Laitetta voi käyttää myös eri koulutustilanteissa tai agilityharjoituksissa.

Mitat: 40,65cm x 26,7cm x 26,1cm

Laitteen paino: n. 2,8 kg


Kirjoita arvostelu.


Loistotuote monipuoliseen koulutukseen
Katri N. on 2017-03-28Tätä laitetta voi käyttää apuna lähes kaikessa agilitykoiran koulutukseen liittyvässä. Esimerkiksi hyppyjen, estehakuisuuden, irtoamisen, kontaktien ja keppien koulutus on koiralle selkeää ja itselle yksinkertaista tarkan ja toimivan laitteen avulla. Eri kanavat mahdollistavat useamman laitteen käytön samanaikaisesti, eikä pitkästä toimintasäteestä huolimatta haittaa vaikka viereisellä kentällä käytettäisiin vastaavaa laitetta yhtä aikaa. Kätevä ja helppo käyttää, suosittelen!
Namiautomaatti
Kristiina L. on 2017-03-27Namiautomaatti palkitsee koiran oikeasa paikassa oikeaan aikaan. Laite on toiminut erinomaisesti, mutta toimii vain tietynlaisilla nameilla. Namin tulo laitteesta koiran ulottuville vie hetken, mikä pitää huomioida laitteen sijoittelussa.
Namimaatti
Mia S. on 2017-03-21Hintansa arvoinen, ja paras tuote mikä koirataloudesta voi löytyä! Namiautomaatti käy kaikkeen mahdolliseen treenaamiseen koiran kanssa. Yleiseen aktivoimiseen kosketuskepin kanssa, ovikellon haukunnan poisopettamiseen, agilityyn, tokoon. Itse olen käyttänyt maattia menestyksekkäästi agilityn kontaktiesteiden ja keppien treenaamisessa palkkaamiseen, jolloin koiran focus ei ole ohjaajassa. Vaikka laite tuntuu alkuun isohkolta, voi sitä hyvin koonsa puolesta kuljettaa omassa kassissa mukaan treeneihin :) Mukana on kattava ohjekirja, josta löytyy paljon vinkkejä mitä namimaatin kanssa voi tehdä. Itse olen selannut sitä läpi, ja saanut hyviä ideoita juurikin koiran kotona aktivoimiseen! Namimaatissa iso plussa on kaksi eri alustaa, jolloin voi käyttää eri kokoisia nameja. Itse olen puolittanut Natural menua, mutta myös kokonaiset toimivat isommalla alustalla mainiosti. Namimaatissa saa myös äänitoimintaa säädettyä, tai kokonaan pois, mikäli ei halua koiran yhdistävän ääniä oikeaan toimintaan. Toiset koirat vaativat laitteen pitämän äänen puolesta pienen sisäänajon, mutta omani kohdalla maatti toimi saman tien, sillä herkut ovat ykkösasia. Ainoa miinus laitteessa on se, ettei sitä saa enää pitää missään näkyvillä, sillä oma koira menee siitä aivan sekaisin ;)