Alennettu hinta! Halti -Kuonopanta vetävälle koiralle Näytä suurempana

Halti -Kuonopanta vetävälle koiralle

Kuonopanta Halti on helppo tapa opettaa koirasi kulkemaan kauniisti hihnassa. Vedonestopanta rajoittaa koiran vetoa koska talutin kiinnitetään kaulapannan sijaan koiran kuonon alla olevaan O-renkaaseen.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

12,36 €

-40%

20,60 €

Add to wishlist

Kuonopanta Halti on apuväline, joka auttaa hillitsemään riehakasta koiraa, helpottaa koulutusta ja estää koiraa vetämästä. Materiaali pehmeää nailonia. Panta tulee koiran kuonon ympärille ja se kiinnitetään klipsillä koiran niskan taakse, klipsissä on varmistuslukitus. Kun koira yrittää vetää tai syöksyy eteenpäin, kiristyy kuonon ympärillä oleva rengas ja sulkee koiran suun sekä kääntää koiran päätä taluttajan suuntaan ja näin estää koiran vetämistä ilman mitään kohtuutonta stressiä eläimelle. Koiran rentoutuessa rengas löystyy taas, ja koira saa suunsa taas normaalisti auki. Totutteluvaiheessa kannattaa käyttää lisänä olevaa turvahihnaa, joka estää koiraa saamasta kuonopantaa irti. Koko 0: kääpiömäyräkoira, papillon, toyvillakoira, yorkshirenterrieri ja muut samankokoiset koirat.
Koko 1: borderterrieri , jackrussellinterrieri, cairnterrieri, welsh corgi, shetlanninlammaskoira, westie, whippet ja muut samankokoiset koirat.
Koko 2: beagle, bordercollie, cockerspanieli, saluki, snautserit, isovillakoira, basenji ja muut samankokoiset koirat.
Koko 3: afgaaninvinttikoira, airedalenterrieri, bokseri, briard, chow chow, dalmatiankoira, dobermanni, saksanpaimenkoira, siperianhusky, labradorinnoutaja, weimarinseisoja ja muut samankokoiset koirat.
Koko 4: mastiffi, clumberinspanieli, suursnautseri, tanskandoggi, newfoundlandinkoira, rottweiler ja muut samankokoiset koirat.
Koko 5: vihikoira, mastiffi, bernhardinkoira ja muut samankokoiset koirat.