Alennettu hinta! Petsafe Train n' Praise Treat Dispenser Näytä suurempana

Petsafe Train 'n Praise Treat Dispenser

Petsafe Train 'n Praise Treat Dispenser on sisäkäyttöön tarkoitettu kaukosäätimellä operoitava namiautomaatti. Palkitsemisautomaatti on oiva apuväline koiran positiiviseen palkkaukseen esimerkiksi kun opetat koiraa ottamaan vieraat rauhallisesti vastaan. Katso lisätiedot alta. 

Tarkista myymäläkohtainen saatavuus suoraan myymälästä.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

87,20 €

-20%

109,00 €

Add to wishlist

Petsafe Train 'n Praise on kauko-ohjattava palkitsemis- ja koulutuslaite. Train n' Praise laitteen kaukosäätimen nappia painamalla saat välittömästi palkittua koiran halutusta käytöksestä. Halutessaan laitteeseen voi asettaa merkkiäänen, johon koira ehdollistuu ja jonka kuultuaan koira tietää tehneensä oikein ja nami odottaa palkitsemislaitteen luona. Laitteessa voi käyttää kuivia nappuloita tai pieniä palkkausnameja (max 1,2 cm) . Esimerkiksi Naturea Treats -namit ovat laitteeseen sopivia.

Monipuolisen laitteen avulla voit kouluttaa eläimelle esim. agilityä, tokoa, erilaisia temppuja, itsenäistä työskentelyä, vieraiden kohtaamista jne. Train 'n Praise namiautomaatti kouluttaa positiivisen vahvistamisen kautta – hyvä ongelmanratkaisuväline, kun halutaan saada ei-toivottu käyttäytyminen (esim. pöydässä kerjääminen, vieraita vasten hyppiminen tai haukkuminen) loppumaan.

Saman valmistajan Treat & Train -laitteeseen verrattuna Train 'n Praise on pienikokoisempi ja käyttösäde on lyhyempi. Train 'n Praise -koulutuslaitetta voidaan käyttää pelkästään sisätiloissa.

Train 'n Praise palkitsemisjärjestelmä sisältää:

- namiautomaatin
- kauko-ohjaimen (toimii 7,5 metriin saakka)
- 4 kpl AA-paristoja
- 1 kpl 3V litiumpariston (CR2032) kauko-ohjaimeen
- ruuvit seinään kiinnitykseen (vapaavalintainen)
- Käyttöohjeen ja treenioppaan
- laitteen valmistaja tarjoaa tuotteelle 1 vuoden takuun. 

Laitteen paino: n. 630g