Murren kanta-asiakas

Murren Murkinan kanta-asiakkaana saat maukkaita etuja normaalihintaisista ostoksistasi kaikissa myymälöissämme. Lähetämme kanta-asiakkaillemme kuukausittain uutiskirjeitä, joissa ilmoitamme parhaista huipputarjouksistamme. Uutiskirjeestämme saat myös tärkeää tietoa Murren ajankohtaisista tiedotteista, uutuuksista ja tapahtumista.

Liity Murren Murkinan kanta-asiakkaaksi lähimmässä Murren Murkina myymälässäsi.

Kun teet samalla 30€ ostoksen, saat kanta-asiakkuuden veloituksetta (kortin hinta muutoin 5€). Kanta-asiakasedut astuvat voimaan välittömästi. Kanta-asiakasalennuksen saat aina, kun kertaostoksesi on vähintään 30€.

Mitä isompi loppusumma, sitä isompi alennus!

ALENNUKSET JA ALENNUSTAULUKKO

Murren Murkinan kanta-asiakkuus kannattaa:

  • ostos 30 € - alennus 3 %
  • ostos 60 € - alennus 4 %
  • ostos 120 € - alennus 5 %
  • ostos 200 € - alennus 6 %

Kanta-asiakas saa alennusta aina kun kertaostos on vähintään 30 €. Alennus maksetaan ainoastaan normaalihintaisista tuotteista. Tarjoustuotteista, suurkuluttajatuotteista tai jo alennetuista tuotteista ei kanta-asiakasalennusta myönnetä. Alennus vähennetään heti kassalla käteisalennuksena ostotapahtumassa ostosten loppusummasta. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Etu koskee vain Murren Murkinan myymälässä tehtäviä ostoksia, etu ei koske esimerkiksi Murren Murkinan verkkokaupassa tehtäviä ostoksia. Alennuksen saamiseksi asiakkaan tulee aina esittää kanta-asiakaskortti tai Murren Murkinan rekisteröimä henkilökortti ostosten maksamisen yhteydessä. Asiakkaan tulee myös varautua todistamaan henkilöllisyytensä Murren Murkinan kassahenkilökunnalle sitä pyydettäessä.

Murren Murkina Oy pidättää oikeuden muuttaa taulukon prosenttiosuuksia. Alennusprosentti on sama kaikille normaalihintaisille tuotteille. Mahdollisten tuotepalautusten yhteydessä kanta-asiakkaan ansaitsema alennus huomioidaan hyvitystä annettaessa. Murren Murkinalla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä alennuksen kertymisen ulkopuolelle tai asettaa alennuksen kertymiselle ostojen määrää koskevia enimmäisrajoja. Alennusta ei myönnetä esim. lahjakorteista

Nämä edut ovat kuluttaja-asiakkaillemme, kasvattajille meiltä löytyy oma kasvattajakerho. Kysy lisää myymälästä ja katso lisätiedot kasvattajakerho.

Tarjoamme virkakoirille kasvattajakerhon edut. Mikäli sinulla on virkakoira, kuten poliisikoira, tullikoira, rajavartijakoira, sotakoiraa tai virallisen koulutuksen saanut opaskoira, niin katso lisätiedot kohdasta kasvattajakerho. Lisätietoja ja hakemuksen voit hakea lähimmästä myymälästä.

LIITTYMINEN

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä jokainen täysi-ikäinen yksityishenkilö. Alle 18-vuotiaan hakiessa kanta-asiakkuutta tulee hänellä olla tähän huoltajan suostumus ja hakemuksessa huoltajan allekirjoitus. Liittyminen tapahtuu täyttämällä kanta-asiakas hakemus Murren Murkinan myymälässä. Kanta-asiakkuuden edellytyksenä on kaikkien rekisteröitymislomakkeessa kysyttyjen tietojen antaminen. Kanta-asiakkuus maksaa viisi euroa tai velvoittaa asiakkaan tekemään vähintään 30 euron kertaostoksen hakemuksen jättöhetkellä. Edut saa voimaan heti.

KANTA-ASIAKASKORTTI

Murren Murkinalla on käytössään oma kanta-asiakaskortti, jonka kanta-asiakas saa käyttöönsä liittymisen yhteydessä. Tätä korttia käytetään jatkossa aina kanta-asiakkuuden toteamiseen. Kanta-asiakaskortti on aina henkilökohtainen ja sen luovuttaminen muiden käyttöön on kiellettyä. Murren Murkina ei myönnä rinnakkaiskortteja. Asiakas voi myös halutessaan käyttää omaa ajokorttia, kuvallista henkilö- tai KELA-korttia kanta-asiakuuden tunnistamiseen, tämä kortti tulee kuitenkin rekisteröidä Murren Murkinan kanta-asiakasjärjestelmään ennen käyttöä.

KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄN REKISTERI

Kanta-asiakasjärjestelmän rekisteriä ylläpidetään Murren Murkina Oy:n järjestelmässä ja sen hallinnoinnista vastaa Murren Murkina Oy. Murren Murkina Oy käsittelee henkilötietoja Suomessa kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Tiedot tallennetaan Murren Murkinan kanta-asiakasrekisteriin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterin ajan tasalla pitämiseksi kanta-asiakkaan tulee ilmoittaa muuttuneet yhteystiedot Murren Murkina Oy:lle. Kanta-asiakkaan tulee myös ilmoittaa kortin katoamisesta Murren Murkina Oy:lle. Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta info (@) murrenmurkina.com.

KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄN MARKKINOINTITOIMET

Murren Murkinalla on oikeus käsitellä asiakastietoja markkinointia varten ja lähettää kanta-asiakkailleen markkinointitiedotteita asiakkaan liittymisen yhteydessä tai myöhemmin asiakkaan antaman suostumuksen perusteella. Asiakkaalla on oikeus myös kieltää tietojensa käsittely markkinointitarkoituksiin.

KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄN OLENNAISET MUUTOKSET

Murren Murkina Oy:llä on oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden sääntöjä ilmoittamalla siitä kotisivuillaan etukäteen. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan vähintään kuukausi ennen muutoksen voimaantuloa. Murren Murkina Oy pyrkii kaikin kohtuullisesti käytettävissään olevin keinoin ilmoittamaan muutoksista hyvissä ajoin, mutta ei ole vastuussa, jos tämä ei jostakin syystä onnistu. Mikäli kanta-asiakas ei hyväksy olennaista muutosta, on hänellä oikeus irtisanoa kanta-asiakassopimus päättymään ennen muutoksen voimaantuloa. Murren Murkina Oy:n näiden ehtojen mukainen ilmoitus katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun se on luettavissa Murren Murkinan kotisivuilta.

KANTA-ASIAKKUUDEN PÄÄTTÄMINEN

Kanta-asiakkuuden voi päättää milloin vain ilmoittamalla siitä Murren Murkinan myymälään. Kanta-asiakkaan ilmoittaessa irtisanoutumisesta Murren Murkinaan, päättyy kanta-asiakkuus yhden kuukauden kuluttua. Murren Murkinalla on oikeus irtisanoa kanta-asiakkuus ilman erillistä syytä lähettämällä kanta-asiakkaalle irtisanomisilmoitus. Asiakkuus päättyy yhden kuukauden kuluttua irtisanomisilmoituksen lähettämisestä. Kanta-asiakkuus päättyy ilman eri toimenpiteitä, jos kanta-asiakkaalle ei kahden perättäisen vuoden aikana ole rekisteröitynyt ostoja lainkaan. Murren Murkina Oy voi lakkauttaa kanta-asiakkaan jäsenyyden väärinkäytösten tai muun hyvän tavan vastaisen käyttäytymisen vuoksi päättymään välittömästi. Väärinkäytökseksi katsotaan minkä tahansa näissä ehdoissa esitetyn säännön rikkominen. Murren Murkinalla on tällöin oikeus mitätöidä kyseisen asiakkaan kanta-asiakkuus ilman ennakkoilmoitusta, ilmoittamalla jäsenelle jäsenyyden lakkauttamisesta ja lakkauttamisen syystä. 4.3.

KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄN LOPETTAMINEN

Murren Murkina Oy:llä on oikeus lopettaa kanta-asiakasjärjestelmä ilmoittamalla siitä kotisivuillaan vähintään kolme kuukautta ennen järjestelmän lopettamista. Tässä tapauksessa Murren Murkina ei ole velvollinen palauttamaan kanta-asiakasmaksua, eikä hyvittämään jatkossa kanta-asiakasjärjestelmän mukaisia alennuksia. Murren Murkinan näiden sääntöjen mukainen ilmoitus katsotaan asianmukaisesti tehdyksi, kun se on luettavissa Murren Murkinan kotisivuilta. Murren Murkina Oy pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakasjärjestelmän sisältöä ja mainittuja ehtoja.

Ehdot voimassa 22.2.2017 alkaen ja toistaiseksi.