Murren kanta-asiakkuus kannattaa

Murren Murkinan kanta-asiakkaana saat maukkaita etuja normaalihintaisista ostoksistasi kaikissa myymälöissämme. Lähetämme kanta-asiakkaillemme kuukausittain uutiskirjeen, jossa ilmoitamme vaihtuvista huipputarjouksistamme. Uutiskirjeestämme saat myös tärkeää tietoa lemmikkisi luonnollisesta raakaruokinnasta.

Mitä isompi loppusumma, sitä isompi alennus!

Murren Murkinan kanta-asiakkuus kannattaa:

  • ostos 30 € - alennus 3 %
  • ostos 60 € - alennus 4 %
  • ostos 120 € - alennus 5 %
  • ostos 200 € - alennus 6 %

ALENNUKSET JA ALENNUSTAULUKKO

Kanta-asiakas saa alennusta aina kun kertaostos on vähintään 30 €. Alennusta maksetaan ainoastaan normaalihintaisista tuotteista. Alennus vähennetään välittömästi ostotapahtumassa ostosten loppusummasta. Alennuksen saamiseksi asiakkaan tulee aina esittää kanta-asiakaskortti ostosten maksamisen yhteydessä. Asiakkaan tulee myös varautua todistamaan henkilöllisyytensä Murren Murkinan kassahenkilökunnalle sitä pyydettäessä. Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen. Etu koskee vain Murren Murkinan myymälässä tehtäviä ostoksia, etu ei koske esimerkiksi Murren Murkinan verkkokaupassa tehtäviä ostoksia.

Murren Murkina Oy pidättää oikeuden muuttaa taulukon prosenttiosuuksia. Alennusprosentti on sama kaikille normaalihintaisille tuotteille. Mahdollisten tuotepalautusten yhteydessä kanta-asiakkaan ansaitsema alennus huomioidaan hyvitystä annettaessa. Murren Murkinalla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä alennuksen kertymisen ulkopuolelle tai asettaa alennuksen kertymiselle ostojen määrää koskevia enimmäisrajoja. Alennusta ei myönnetä esim. lahjakorteista

Liity Murren Murkinan kanta-asiakkaaksi lähimmässä Murren Murkina myymälässäsi.

Kun teet samalla 30€ ostoksen, saat kanta-asiakaskorttimme veloituksetta (kortin hinta muutoin 5€). Kanta-asiakasedut astuvat voimaan välittömästi. Kanta-asiakasalennuksen saat aina, kun kertaostoksesi on vähintään 30€. Alennus ei koske lahjakortteja tai palveluitamme.

Nämä edut ovat kuluttaja-asiakkaillemme, kasvattajille meiltä löytyy oma kanta-asiakasohjelmansa. Kysy lisää myymälästä.