Tuotteen palauttaminen tai vaihtaminen

Palautukset ja vaihdot

Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain 6. luvun 15 pykälän mukainen oikeus palauttaa verkkokaupasta hankkimansa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on ottanut tuotteen vastaan. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeus ei koske avattuja ruoka- ja kissanhiekkapakkauksia. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä, myyntikuntoisia tuotteita. 

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava kirjallisesti Murren Murkinalle ennen määräajan umpeutumista päätöksestään peruuttaa tuote joko verkkokaupan viestilomakkeella, sähköpostilla tai lähetyksen mukana tulleella peruuttamislomakkeella. Asiakkaan tulee palauttaa peruuttamansa tuote takaisin Murren Murkinaan jäljempänä mainittuun osoitteeseen viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Murren Murkina ei vastaa peruutettavien tuotteiden palautuskustannuksista. Asiakas vastaa itse tilauksen peruuntumisesta aiheutuneista kustannuksista. Voit myös vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteet Murren Murkinan palautustunnuksella, jolloin perimme käsittelykuluina alkuperäisen tilauksen toimituskuluja vastaavan summan, joka on vähintään 4,90€ maksimissaan 8,90€.

Palautamme peruutettua tuotetta koskevat suoritukset sillä maksutavalla (Paytrail), jolla tuote on maksettu. Maksusuoritus asiakkaalle tehdään, kun peruutettu tuote on palautunut takaisin ja tuote on todettu myyntikelpoiseksi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla ehjiä ja tuote käyttämätön. Tarkistamme aina palautetun tuotteen kunnon ennen maksun palauttamista. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen, asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka tuotteen arvon alentumisesta. Mahdollisista tuotevahingoista vastaa asiakas.

Palautuksen vastaanoton, tarkistuksen ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan Paytrailin kautta. Maksun palautumiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Paytrailin lähettämän linkin kautta ja ilmoittaa tilinumero, jonne maksu palautetaan.

Tuotteen vaihtaminen samanhintaiseen vastaavaan tuotteeseen.
Palautus tehdään normaalin tuotepalautuksen tapaan. Kun tuote on palautunut ja tarkistettu, murrenmurkina.com lähettää korvaavan tuotteen uutena lähetyksenä.

Tuotteen vaihtaminen eri hintaiseen tuotteeseen.
Tuotteen vaihtaminen tapahtuu siten, että lähetetty tuote tulee ensin palauttaa murrenmurkina.com osoittamaan palautusosoitteeseen. Kun tuote on vastaanotettu ja tarkistettu Murren Murkina tekee hyvityksen Paytrailin kautta palautetusta tuotteesta. Tämän jälkeen asiakas voi tilata korvaavan tuotteen uutena tilauksena verkkokaupasta, jolloin asiakas vastaa uuden tilauksen toimituskuluista.

Tilauksen palautus

Palautuksen ja vaihdon voit tehdä ilmaiseksi palauttamalla tuote/tuotteet mihin tahansa Murren Murkinan myymälään (Helsinki, Espoo, Vantaa).

Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteita lähettämällä tuotteet valitsemallasi toimitustavalla Vantaan toimipisteeseen (Hagelstamintie 31, 01520 Vantaa).Asiakas vastaa itse tilauksen palautuksesta aiheutuneista kustannuksista. Voit myös vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteet Murren Murkinan palautustunnuksella, jolloin perimme käsittelykuluina alkuperäisen tilauksen toimituskuluja vastaavan summan, joka on vähintään 4,90€ maksimissaan 8,90€.

Toimituksen mukana saat palautuslomakkeen, johon tulee kirjata tuotteen palautustapa

A) kustannan itse palautuskustannukset ja Murren Murkina palauttaa koko tilauksen tuotteiden saapumisen jälkeen.

B) palautan tuotteet Murren Murkinan palautustunnuksella, jolloin palautuksesta veloitetaan alkuperäisiä toimituskuluja vastaava summa.

Pakkaa tuote postitusta varten huolellisesti, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Säilyttäkää kuitti palautuksesta. 

Mikäli valitset palautuksen Murren Murkinan palautustunnuksella (palautustapa B) voit lähettää tuotteet Postitse osoitteeseen

Eläintarvike Murren Murkina Oy / verkkokauppa
Hagelstamintie 31
01520 Vantaa
(Ilmoita asiakaspalautustunnus: 644870) 

                                                         .

Huom! Kauppa on aina myyjän ja asiakkaan välinen sopimus. Kun olet tehnyt tilauksen, olet hyväksynyt sen yhteydessä toimitusehdot. Palautuksessa käytämme samaa palveluntarjoajaa (Paytrail) kuin maksu on tehty ja palautus tulee aina Paytrailin kautta. Palautuksen vastaanottamiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Paytrail palveluun.