Tuotteen palauttaminen tai vaihtaminen

Palautukset ja vaihdot

Tuotteen palauttaminen

Eläintarvike Murren Murkina Oy:n verkkokaupan kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa verkkokaupasta tilaamansa tuote tai koko tilaus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu. Palautusoikeus ei koske avattuja ruoka-ja kissanhiekkapakkauksia eikä pakasteita.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava kirjallisesti Murren Murkinalle ennen määräajan umpeutumista päätöksestään peruuttaa tuote joko verkkokaupan viestilomakkeella, sähköpostilla tai lähetyksen mukana tulleella peruuttamislomakkeella. Asiakkaan tulee palauttaa peruuttamansa tuote takaisin Murren Murkinaan jäljempänä mainittuun osoitteeseen viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Asiakkaalla on huolenpitovastuu vastaanottamastaan tuotteesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla ehjiä ja tuote käyttämätön. Tarkistamme aina palautetun tuotteen kunnon ennen maksun palauttamista. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen, asiakas on vastuussa aina tuotteen täyteen hintaan saakka tuotteen arvon alentumisesta. Mahdollisista tuotevahingoista vastaa asiakas.

Tuotteen vaihtaminen samanhintaiseen vastaavaan tuotteeseen.
Palautus tehdään normaalin tuotepalautuksen tapaan. Kun tuote on palautunut ja tarkistettu, murrenmurkina.com lähettää korvaavan tuotteen uutena lähetyksenä.

Tuotteen vaihtaminen eri hintaiseen tuotteeseen.
Tuotteen vaihtaminen tapahtuu siten, että lähetetty tuote tulee ensin palauttaa murrenmurkina.com osoittamaan palautusosoitteeseen. Kun tuote on vastaanotettu ja tarkistettu Murren Murkina tekee hyvityksen Paytrailin kautta palautetusta tuotteesta. Tämän jälkeen asiakas voi tilata korvaavan tuotteen uutena tilauksena verkkokaupasta.

Palautuksen ja vaihdon voit tehdä veloituksetta palauttamalla tuote/tuotteet mihin tahansa Murren Murkinan myymälään (Helsinki, Espoo, Vantaa) tai lähettämällä tuotteen/tuotteet postitse Vantaan toimipisteeseen (Hagelstamintie 31, 01520 Vantaa). Pakkaa tuote postitusta varten huolellisesti, ettei se vaurioidu kuljetuksessa. Tuote tulee palauttaa mielellään alkuperäisessä pakkauksessa tai muutoin hyvin pakattuna. Säilyttäkää kuitti palautuksesta.

Asiakaspalautukset lähetetään Postitse osoitteeseen: 

Eläintarvike Murren Murkina Oy / verkkokauppa
Hagelstamintie 31
01520 Vantaa
(Ilmoita asiakaspalautustunnus: 644870) 

Murren Murkina vastaa peruutettavien tuotteiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Palautamme kaikki saadut suoritukset koskien peruutettua tilausta, pois lukien toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua palautusilmoituksen saatuamme. Murren Murkinalla on oikeus kuitenkin pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes Murren Murkina on saanut palautetun tuotteen takaisin tai kunnes asiakason osoittanut lähettäneensä tuotteen takaisin. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jolla tuote on maksettu. Palautuksen vastaanoton, tarkistuksen ja käsittelyn jälkeen maksu palautetaan Paytrailin kautta. Maksun palautumiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Paytrailin lähettämän linkin kautta ja ilmoittaa tilinumero, jonne maksu palautetaan.

Palautukseen liittyvissä asioissa ota yhteys suoraan Paytrailiin Puhelin: 020 718 1830 , www.paytrail.com                                                                 .

Huom! Kauppa on aina myyjän ja asiakkaan välinen sopimus. Kun olet tehnyt tilauksen, olet hyväksynyt sen yhteydessä toimitusehdot. Ehtojemme mukaan palautuksessa käytämme samaa palveluntarjoajaa (Paytrail) ja palautus tulee aina Paytrailin kautta. Palautuksen vastaanottamiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Paytrail palveluun.