Eläintarvike Murren Murkina - pääkaupunkiseudun paras ruokakauppa koirille ja kissoille

Haluamme olla pääkaupunkiseudun paras ruokakauppa koirille ja kissoille.

Ruokien ja lisäravinteiden lisäksi meiltä saa laadukkaita valjaita, pantoja, koulutustarvikkeita ja leluja –kaikkea tärkeää, mitä koira- ja kissatalouksissa tarvitaan. Meidän sydäntämme lähellä on mahdollisimman luonnonmukainen, terveellinen ja turvallinen ruoka.

Laajasta valikoimasta löydät valmiita raakaravintoaterioita, erilaisia lihoja ja lihaisia luita sekä laadukkaita säilyke-, kuiva- ja märkäruokia koirille ja kissoille.

Likkeestämme saat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Erotumme sillä, että olemme perehtyneet koirien ja kissojen luonnonmukaiseen ruokintaan. Uskomme ruokinnan etuihin ja haluamme asiakkaidemmekin tietävän, että hyvä ruoka on tie koirien ja kissojen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 • Lähes 100 erilaista raakaliha- ja luutuotetta
 • Yli 50 erilaista kuivaherkkua
 • Laajat lisäravinnevalikoimat tukemaan ruokintaa
 • Valikoidut kuivaruoat
 • Tarvikkeita harrastuksiin
 • Perustarvikkeet lemmikkisi hyvinvointiin

Valikoimamme on tarkkaan harkittu

Pakasteet
Valikoimamme on suunniteltu koirien raakaravinnon (barf) sekä koirien kotiruokinnan valmistusta ajatellen. Laaja valikoimamme on apuna myös silloin, kun koirasi on allerginen ja tarvitset raaka-aineet erikoisruokavalion toteuttamiseen.

Kuivaruoat
Haluamme tarjota koiranruokasarjoja, jotka ovat valmistettu mahdollisimman hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista ilman keinotekoisia väri, maku ja säilöntäaineita. Suosimme pienempiä valmistajia, jotka käyttävät mahdollisimman paljon valmistusmaan paikallisilla alueilla tuotettuja raaka-aineita ja jotka eivät testaa ruokia eläimillä jotka elävät suljetuissa tiloissa.

Ravintolisät ja hoitotuotteet
Vitamiinit ja lisäravinteet on tarkkaan valittu ajatellen koiran barf- ruokinnan, sekä kotiruokinnan tasapainoitusta. Laajoista valikoimistamme löydät perusvitamiinit tai vaihtoehtoiset luonnonmukaiset tuotteet

Kuivatuotteet ja makupalat
Olemme ottaneet valinnoissamme huomioon myös yliherkkyyksistä kärsivät sekä nirsot koirat. Kotimaisuus on meille tärkeä asia ja haluamme ensisijaisesti tarjota Suomessa valmistettuja ja kotimaista alkuperää olevia tuotteita.

Perustarvikkeet ja lelut
Pyrimme valitsemaan tuotteita jotka eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja joiden valmistusmateriaalit ovat mahdollisimman turvallisia. Suosimme kulutusta kestäviä materiaaleja sekä mahdollisuuksien mukaan luonnonmateriaaleja.

Asiakkaamme kertovat

Käyn usein ostamassa raakaruokaa koirilleni, raakaruokatarjoukset ilahduttavat erityisesti! Hyvä valikoima lemmikkitarvikkeita ja useat edullisempia kuin muualla. .

-Riikka K. Hyvä valikoima, edulliset hinnat . Arvostelu 5/5

Mobiilissakin erinomaisesti toimiva verkkokauppa, varastotilanne ajan tasalla ja jopa nopeampi toimitus kuin mitä odotin. Hyviä tarjouksia. .

-Katri A. Luotettava ja laadukas. Arvostelu 5/5

Liikkeessä ollaan aina saatu mahtavaa palvelua. Sinä tullaan apua tarjoamaan ja ollaan saatu monia hyviä vinkkejä. Uudet herkkuluutkin on löytynyt kyseisestä liikkeestä. Koirien kanssa kun tulee sisälle niin koiriakin on jaksettu rapsutella ja huomioida. Myyjät on aina olleet iloisia joka houkuttelee käymään uudestaankin vaikka ajomatkaa hieman kertyykin. Liikkeessä myös myytävät tarvikkeet ovat hyvin selkeästi esillä ja hyllyjen välissä mahtuu kunnolla kulkemaan ilman että pudottaa vahingossa jotakin. Ilomielin tuun jatkossakin asioimaan!

- Jonna L. Palvelu. Arvostelu 5/5

FAKTAA

 • Eläintarvike Murren Murkina Oy on yksityinen pieni eläintarvikeliikeketju.
 • Murren Murkina tmi perustettiin vuonna 2003 päätarkoituksena tarjota hyvää, terveellistä ja turvallista raakaravintoa koirille ja kissoille.
 • Toimme ensimmäisenä Suomessa jo vuonna 2006 markkinoille koirille tarjottavat viljattomat kotimaiset Murren Classic -raakapakasteateriat. Murren Cassic -ateriat suunniteltiin erityisesti koirien BARF-ruokavalion täydentämiseen.
 • Vuodesta 2006 olemme tuoneet maahan laadukkaita Zero DC -tuotteita, jotka ovat suunniteltu erityisesti koirien vetourheiluun, kuten valjakkohiihtoon, canicrossiin ja koirapyöräilyyn.
 • Flying Dog –ravintolisät tulivat valikoimiimme vuoden 2011 alusta erityisesti urheilevien koirien iloksi, mutta kesähelteillä kaikki koirat hyötyvät nesteytystä tukevista valmisteista.
 • Vuonna 2012 toimme markkinoille helppokäyttöiset Alkuvoima-pakasteateriat.
 • 3 omaa myymälää pääkaupunkiseudulla Pukinmäessä Helsingissä, Mankkaalla Espoossa ja Tammistossa Vantaalla.
 • Olemme 100% kotimainen yritys. Yksityisyrittäjyys on meille tärkeää ja haluamme toiminnallamme ja päätöksillämme olla mukana tukemassa kotimaisia yrityksiä ja yrittäjyyttä.
 • Pyrimme päätöksissämme mahdollisuuksien mukaan tukemaan ekologisuutta ja kestävää kehitystä. Arvostamme luonnon monimuotoisuutta, vastustamme eläinkokeita ja tuemme eläintensuojelutyötä.

yhteystyo
jalleenmyyjat