Best Friend Insect Shield Viltti S 90x70cm Näytä suurempana

Insect Shield Hyönteissuoja Viltti S 90x70cm

Ainutlaatuinen, pitkäkestoinen suoja hyttysiä ja punkkeja vastaan

• Useat tutkimukset todistavat permetriini-käsiteltyjen vaatteiden suojaavan hyttysiltä

• Insect Shieldin omat testausmetelmät ovat United States Department of Agriculture (USDA) ohjeiden mukaisia

• Toimii niin hyttysiä, punkkeja, kirppuja kuin myös kärpäsiä vastaan

Tiedot

rating Ei arvosteluja

36,90 €

Add to wishlist

Kuinka se toimii?

Insect Shield -käsittelyprosessissa patentoitu permetriiniliuos sitoutuu tiukasti kankaan kuituihin. Tuloksena on tehokas ja hajuton hyttyssuoja, joka kestää tuotteessa tuotteen koko eliniän.

• Loistava tuote kuljetuslaatikon, pedin tai auton istuimen suojaksi

• Soveltuu myös retkiviltiksi esim. piknikille tai suojaksi illanistujaisiin terassilla

• Tuote sopii niin lemmikeille kuin ihmisillekin

• 100% polyesteri, toinen puoli harjattu

• Värit punainen ja tumman harmaa

LISÄTIETOA:

Tuotteet ovat ECHA:n (European Chemical Agency) lainsäädännön mukaisia ja hyväksymiä eli näitä voi myydä EU:ssa ja siten myös Suomessa. Tanskalainen yhteyshenkilömme Peter on keskustellut asiasta mm. Tukesin kanssa, joka on asiasta täysin samaa mieltä, että tuotteet seuraavat ECHA:n ohjeistusta. Valmistaja seuraa hyvin tiukasti EU:n lainsäädäntöä, joten voimme luottaa heidän tietämykseensä.

Moni sekoittaa biosidilainsäädännössä kategoriat 18 ja 19 (IS hyväksytty kategoria 18). Kategoriassa 19 on suoraan hyönteisten karkottamiseen tarkoitetut esim. iholle laitettavat suihkeet, joilla on hyvin tiukat rekisteröintivaatimukset.

Insect Shield –tuotteet sitä vastoin antavat suojan hyönteisiä vastaan, samalla kun niiden ensisijainen käyttö on esim. sänkynä, huivina tai vilttinä

Kissat ja permetriini. Kissat ovat permetriinille herkempiä ja voivat saada myrkytyksen varsinkin nieltyään sitä. Tämän vuoksi kyseistä ainetta ei enää käytetä esim. kissoille niskaan laitettavina karkotteina, koska ihokontaktin lisäksi kissat nuolevat ja pesevät itseään ja aineen pääseminen elimistön sisälle on siten todennäköistä. Insect Shield -tuotteiden käyttö on kuitenkin turvallista, koska käsittely pysyy syvällä kankaan kuituihin sitoutuneena.

Petmetriini on yleisesti käytössä hyönteisiltä suojautumisessa, sillä toisin kuin nisäkkäät, hyönteiset eivät kestä sitä. Useat hyönteiset levittävät hyvin vaarallisia tauteja ja siksipä esimerkiksi Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee tällä tavoin käsiteltyjen vaatteiden ja tuotteiden käyttöä. Nykyisellään Insect Shield –käsiteltyjä tuotteita käytetäänkin ympäri maailmaa.

 Insect Shield –tuotteissa patentoitu permetriiniaines on sitoutettu tiukasti kankaan kuituihin. Teknologia on vuosien testaamisen ja tutkimisen tulosta ja testausten tuloksena on todettu, että aines pysyy kuitujen sisällä eikä siirry iholle tai ympäristöön. Siten Insect Shield –tuotteilla suojan hyönteisiä vastaan saa lähelle ihoa ilman suoraan iholle laitettavia karkotteita. Mm. Yhdysvaltain armeija käyttää kyseistä käsittelyä univormuissaan. Käsittelyä ei tarvitse uusia vaan se kestää tuotteen koko elinkaaren ajan.

Näiden tuotteiden myynti on hyväksytty EU:ssa ja siten myös Suomessa. Tuotteiden käyttö on täysin turvallista koko perheelle, ihmiset ja lemmikit mukaan lukien.

Lisätietoja löytyy parhaiten Insect Shield:n omilta nettisivuilta: https://www.insectshield.com/. Sivut on englanninkieliset.