Pet Remedy Rauhoittava Spray 200ml Näytä suurempana

Pet Remedy Rauhoittava Spray 200ml

Pet Remedy sarjan tuotteet sisältävät sekoituksen luonnon omia eteerisiä öljyjä valeriaanaa, vetiveriä sekä salviaa ja basilikaa. Rauhoittaa ja vähentää stressiä. Sopii kaikille nisäkkäille ja linnuille.

Tiedot

rating Ei arvosteluja

32,90 €

Add to wishlist

Miten Pet Remedy toimii?

Aivojen luonnolliset ”viestinviejät”( välittäjäaineet) välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai ”kiihottua”. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja. Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.

Jos lemmikkisi on stressaantunut, ota yhteyttä eläinlääkäriisi. Stressin oireita voivat olla esim. muuttunut käytös (liiallinen itsensä nuoleminen, seurallisuuden puute, yhtäkkinen aggressiivisuus), merkkaaminen virtsalla / ulosteilla, ruokahaluttomuus sekä raapiminen. Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset kotona (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu tai liikehdintä, matkustus tai käynnit eläinlääkärissä.

Spray 200 ml ja 15 ml Voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin), pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Välitön vaikutus. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa. Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan. Älä suihkuta suoraan lemmikin naamaan.

Pet Remedy on turvallinen ratkaisu

Spray voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin) ja se on pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Vaikutus alkaa heti. Sitä voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa; voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan. Älä kuitenkaan suihkuta sitä suoraan lemmikin naamaan. Tutkittu tuote Pet Remedyn vaikutusta on myös tutkittu virallisesti eli siitä on olemassa tutkimustuloksia. Tutkimuksia on tehty Exeter Universityssa sekä Manchesterin Animal Behaviour Centressa ja ne ovat osoittaneet Pet Remedyn käytöstä olleen hyötyä. Tutkimustulokset löytyvät valmistajan kotisivuilta www.petremedy.co.uk ja facebook-sivuilla on lisää tietoa sekä lukuisia käyttäjäkokemuksia luettavaksi.

Omia käyttökokemuksia

Olen käyttänyt Pet Remedy-haihdutinta sekä sprayta vastaanotollani lähes 8 kk ajan ja myynyt sitä asiakkailleni. Olen joka kerran todella positiivisesti yllättynyt sen nopeasta vaikutuksesta: pelokas kuljetuskoppaan piiloutuva kissa muuttuu vapautuneeksi ja alkaa tarkkailla ympäristöä sekä sallii käsittelyn. Epäluuloinen koira haisteleekin pian kättä ja heiluttaa häntää. Kick boxing-mestari -kani potkii vähemmän kynsiä leikatessa. Rohkaisevia esimerkkejä tulee koko ajan lisää. Asiakkailta saatu palaute on myös ollut positiivista ja he ovat vahvistaneet nopean vaikutuksen. Tässä muutama esimerkki: Monikissatalouden Burma-kissat lopettivat keskinäisen kähinöinnin. Kiukkuisesta kanista tuli rento ja seurallinen kani, joka kotona makoilee käytävällä. Se jopa yllätti emäntänsä antamalla vierailevan lapsen silittää itseään: ennen se olisi kuulemma purrut häiritsijää. Jo näiden kokemusten perusteella suosittelen kokeilemaan Pet Remedya. Olen myös vitsaillut, että ehkäpä se voisi rauhoittaa myös kiukuttelevia perheen ihmisjäseniä… tästä en kuitenkaan ole vielä saanut asiakaspalautetta! Olisipa hienoa, jos ihmisten tai kansakuntien välisiä kiistojakin voitaisiin auttaa ratkaisemaan kytkemällä haihdutin neuvotteluhuoneen pistorasiaan…!

Teksti: Outi Kuisma-Parwar, asiantuntijaeläinlääkäri, Biofarm Oy.

Tässä vielä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksineen:

Tuoksuuko Pet Remedy jollekin?

Pet Remedy tuoksuu eteerisille öljyille. Suihke: tuoksu häviää nopeasti ilmaan. Haihdutin: mieto tuoksu on havaittavassa 1-2 vuorokautta käyttöönoton jälkeen. Vinkki: jos haihduttimen tuoksu on mielestäsi epämiellyttävä, laita se vaikka varaston, komeron tai autotallin pistorasiaan pariksi päiväksi ja tuo sen jälkeen sisätiloihin, haluttuun paikkaan.

Kuinka usein suihketta käytetään?

Vaikkapa pitkällä automatkalla on kuljetuskoppaa tai huopia yms. hyvä suihkutella parin tunnin välein.

Voinko suihkuttaa Pet Remedyä suoraan eläimeen?

Pet Remedy on vesipohjainen ja pH neutraali, joten se sopii myös suoraan iholle. Turkkiin voidaan suihkuttaa suoraan, mutta kaulaan ja naaman alueelle käytettäessä on parempi suihkuttaa aine omiin käsiin ja hieroa siitä.

Voinko ottaa haihduttimen pois seinästä kun sitä ei tarvita, esim. viikonlopuksi tai lomaviikon ajaksi?

Kyllä; teho palautuu minuuttien kuluessa kun laite taas kytketään seinään. Laite saattaa tällöin taas tuoksua samalla tavalla kuin alussakin, parin päivän ajan.

Onko Pet Remedy dopingia?

Pet Remedy ei ole lääke, joten sille ei ole määritelty doping-varoaikaa. Pet Remedy sisältää yhtenä vaikuttavana ainesosana Valerianaa. Suun kautta annettaessa Valerianalla on Hippoksen ohjeiden mukaan 4 päivän varoaika. Valerianan pitoisuus Pet Remedyssä on alhainen, ja sen imeytyminen hengitysteitse tai ihon läpi on epätodennäköistä. Imeytymiseen liittyvien tutkimustulosten puuttuessa on kilpailutilanteessa syytä noudattaa varoivaisuutta, joten emme suosittele tuotteen käyttöä kilpailupäivänä.

Voiko Pet Remedy-pullon laittaa feromonihaihduttimeen?

Ei. Haihduttimet lämpiävät eri lämpötilaan.

Miten valitsen sopivan pistorasian?

Valitse suojaisa paikka alueelta jossa eläin viihtyy muutenkin. HUOM! Jos pistorasia sijaitsee paikassa jossa on kova ilmavirtaus, pullosta nouseva neste saattaa tiivistyä ennen haihtumista, ja valua puollon ulkoreunaa pitkin lattialle.

Voiko suihketta käyttää apuna ulkoillessa ja koulutuksessa?

Kyllä voi. Kouluttajat ovat suihkuttaneet sitä esim. housunlahkeeseen ja todenneet sen hyödylliseksi apuvälineeksi.

Voiko haihdutin olla samassa huoneessa imettävän kissa- tai koiraemon ja pentujen kanssa?

Kyllä voi olla ja voi rauhoittaa hermostunutta emoa.