Volpino Italiano Lily & Niina Murisoja esittäytyy

Lily on kaksi vuotias volpino italiano narttu. Lily harrastaa agilityä ja välillä myös näyttelyissä käyntiä. Lily on Liettuan juniori voittaja 2015 ja yhtä sertiä vailla Suomen muotovalio. Lily on aloittanut agilityn neljän kuukauden iässä ohjatussa pentu ryhmässä. Syksyllä 2016 pääsimme HSKH:n tehovalmennus ryhmään ja jatkamme tehiksessä kaudella 2016-2017. Lily on käynyt kilpailemassa agilityä 1. luokassa ja yksi LUVA puuttuu, ennen 2. luokkaan siirtymistä. Lily tykkää agilitystä todella paljon ja on todella ketterä, nopea ja innokas lajia kohtaan.

Lily testasi kevään ajan agilityssä Flying Dogin –tuotteita. Lily kävi fysioterapeutilla joka sanoi, että Lilyn tarvitsisi juoda 6 dl päivässä ja sain sen juomaan päiväannoksen lisäämällä kotona Mineral Drinkiä juomakuppiin. Olemme käyneet kilpailemassa jonkin verran ja kisoissa Lilyllä on ollut After Drinkiä. Sitä Lily on juonut suoritusten välissä ja jokaiselle kisaradalle on lähdetty samalla energialla. Kisojen jälkeen Lily on palautunut todella hyvin.

Lily on ollut todella herkkä kaikille eri aineille ja näyttänyt ns. allergisen reaktion silmien vuodolla. Flying Dogin tuotteista Lilylle ei ole tullut oireita. Olemme olleet todella tyytyväisiä tuotteisiin.

Itse olen agilityä harrastanut vuodesta 2011. Olen kilpaillut lainakoirien kanssa 1., 2. ja 3. luokissa, mini, medi ja maksi kokoisten koirien kanssa. Minulta löytyy Bostonien SM voitto lainakoiran kanssa. Kuulun Hakunilan Seudun Koiraharrastajiin (HSKH ry). Näyttelyissä aktiivisesti olen käynyt vuodesta 2013 eri koirien kanssa. Olen voittanut lainakoiran kanssa mm. Maailman Voittaja näyttelyssä 2014 Suomessa.

lily_niina

Leave a Reply