Naturea Naturals on maistuvaa ja hyvin imeytyvää

 

 

 

Murren murkinan kanssa alkaneen yhteistyön myötä Naksu on syönyt muutaman kuukauden Naturea Naturals adult kana -kuivamuonaa. Naksu kanssa kilpaillaan aktiivisesti agilityssä ja muutenkin Naksu liikkuu paljon, joten ruokinnan on syytä olla kunnossa.

Ruuassa minua miellyttää eniten sen korkea lihapitoisuus. Käyttämämme ruuan lihapitoisuus on 59 %. Kaikki liha ruuassa on kanaa, eikä turhia täyteaineita.

Hiilihydraatin lähteenä ruuassa käytetään riisiä, joka on ainakin omille koirille paljon sopivampi kuin viljat, joita monissa kuivamuonissa käytetään.

Ruuan maistuvuus on erinomainen. Kuppi tyhjenee hetkessä ja nappuloita tulee käytettyä myös treeneissä palkitsemiseen, koska ne ovat Naksun suurta herkkua.

Ruuan määrää on jouduttu hieman Naksun harmiksi pienentämään. Ilmeisesti imeytyvyys on niin hyvä, että vähempikin määrä riittää pitämään koiran sopivassa kunnossa. Jätökset ovat olleet kiinteitä ja pieniä, eikä hajuhaittojakaan ele esiintynyt.

Kaikkiruokainen #herramäyräkoira on testimielessä syönyt saman sarjan penturuokaa. Ruoka on sopinut Sololle erinomaisesti ja nyt Solo saakin siirtyä syömään samasta pussista Naksun kanssa aikuisten ruokaa.

Varsinkin useamman koiran omistajana on kovasti arkea helpottavaa, kun on ruoka, joka oikeasti sopii koirille. Mahat ovat hyvässä kunnossa, eikä tarvitse kuluttaa aikaa ja rahaa eri vaihtoehtojen kokeilemiseen.

 

Terveisin

 

Liisa Teräaho, Naksu ja Solo

Leave a Reply