Murren Murkina tukee muovittomampaa tulevaisuutta

Muovikassit katosivat Murren Murkinan kassoilta 2.5.2018. Vaihtoehdoiksi on tarjottu kierrätettäviä pahvilaatikoita, maksullista kangaskassia tai paperikassia. Erityisesti on toivottu, että asiakkaat tulisivat ostoksille oman ostoskassin kanssa.

“Haluamme ohjata asiakkaita pohtimaan muovin kuluttamista ja herättää keskustelua ympäristöystävällisistä ja luonnonmukaisista valinnoista”, Murren Murkinan toimitusjohtaja Minna Kokkonen sanoo. “Annamme touko- ja kesäkuun ajan 5 % alennuksen kaikille niille myymäläasiakkaille, joilla on mukanaan oma kauppakassi”.

Kampanjan ajan asiakkaat ovat saaneet alennusta normaalihintaisista tuotteista käyttäessään omaa ostoskassia

Muovin käytön vähentäminen sopii Murren Murkinan toimintatapaan laajemminkin. 

“Pyrimme kaikissa päätöksissämme olemaan ekologisuuden ja kestävän kehityksen kannalla. Haluamme kannustaa asiakkaita vähentämään muovin käyttöä niin ostoksilla kuin kenties muutenkin. Kestävä kehitys ja ekologisuus ovat Murren Murkinalle tärkeitä arvoja”, sanoo Minna Kokkonen, pian 15-vuotiaan yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja.

15 vuotta eläinten asialla

Eläintarvike Murren Murkina Oy on 100 % kotimainen yritys. “Yksityisyrittäjyys on meille tärkeää ja haluamme toiminnallamme ja päätöksillämme olla mukana tukemassa kotimaisia yrityksiä ja yrittäjyyttä. Arvostamme luonnon monimuotoisuutta, vastustamme eläinkokeita ja tuemme eläintensuojelutyötä”, Minna Kokkonen kertoo.

Yrityksen perustaja ja omistaja Minna Kokkonen koiriensa kanssa

Murren Murkinan valikoimasta löytyy kaikki ruoat ja herkut niin koiralle kuin kissalle, Tammistossa myös hevoselle, sekä kattava valikoima laatumerkkejä ja kotimaisia pientuottajien tuotteita.  Murren Murkina on valtakunnallisesti tunnettu yritys, joka valmistuttaa ja maahantuo omia tuotteita sekä palvelee kuluttajia pääkaupunkiseudulla kolmessa suuressa erikoismyymälässä. Myymälät sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Espoon Mankkaalla ja Vantaan Tammistossa. Murren Murkina on merkittävä eläinruoka-alan edelläkävijäyhtiö, joka on erikoistunut koirien, kissojen ja hevosten hyvinvointiin.

 

Leave a Reply