Murren Murkina palvelee hyvin myös kissatalouksia

Murresta löytyy tuotteet myös Mirrille!

Meidät tunnetaan ehkä jo nimenkin perusteella enimmäkseen koirien raakaruokinnan erikoisliikkeenä, mutta olemme paljon muutakin!

Murren Murkinan liikkeistä löytyy yli 100 erilaista raakapakastetuotetta sekä useita kymmeniä erilaisia kuivaherkkuja. Valikoima on suunniteltu erityisesti yliherkkyyksistä kärsiviä koiria ja kissoja ajatellen. Olemme valinneet useita täysin viljattomia pakasteaterioita, kuivaruokia sekä märkäruokavaihtoehtoja ruokintaan. Myymälöissä  laajat valikoimat erilaisia hyvinvointiin, ulkoiluun ja leikkeihin suunnattuja tuotteita.

Liike palveleekin hyvin myös kissatalouksia ja valikoimista löytyy kissan perustarvikkeet sekä laadukkaita kissojen märkä- ja kuivaruokia. Kuivaruokapuolella nirsojenkin kissojen makuun löytyy mm. Naturean viljaton kissanruoka, joka sisältää 75% lihaa kania, kanaa, lohta ja silliä. Sarjassa myös maistuvat märkäruoat 80g rasioissa. Kissaihmisille tutustumisen arvoisia tuotteita ovat laajat pakastevalikoimat sekä vitamiiniosasto, josta löytyy tuotteita kissojen raakaruokintaan sekä lisäravinteita ruokinnan tasapainoittamiseen.

Pakastevalikoimissa erityisesti kissoille sopivia tuotteita ovat mm. jauhettu broileri luineen tai ilman, broilerin file kuutiona, broilerin kaula, siipi ja selkäranka, sian sydän, broilerin sydän ja kivipiira. Valikoimissa useita erilaisia jauhelihoja pötkössä, pullana tai kätevänä kuutiona. Kissoille jotka eivät syö kokonaisia broilerin kauloja tai siipiä voidaan antaa tuotteet valmiiksi jauhettuina esim. jauhettu broilerin tai kalkkunan kaula. Valikoimissa myös hevosen lihaa, lammasta ja poroa.

Moni kissa pitää myös kuivatuista lihatuotteista. Kuivalihoja myymälöissä on useita kymmeniä ja niistä löytyy varmasti kissankin makuun sopivia tuotteita. Kuivattuja herkkuja löytyy mm. kanan kivipiira, poron pallealiha ja keuhko, ankka ja kanikuutio, naudan keuhkopala tai lohikuutio. Tutustu valikoimaan tästä.

Leave a Reply