Flying Dog -tuoteperhe erityisesti aktiivisille koirille

Oletko jo kuullut Flying Dog-tuotteistamme?

Flying Dog -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti aktiivisille kilpakoirille, mutta tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikki koirat, jotka tarvitsevat urheilusuorituksen aikana nesteytystä ja joiden palautumisaikaa suorituksesta halutaan lyhentää.

Tuotesarjan erinomaisen laadun sekä tuotteiden laajojen käyttömahdollisuuksien ansiosta  tuotteista on hyötyä kaikille urheilu- ja kilpakoirille, jotka joutuvat kestämään fyysistä kuormitusta (agility, ratajuoksu, koira-frisbee, canicross, koirapyöräily, koiravaellus ja pelastuskoiraharjoituksiin sekä vahti- ja vartiokoirille).

DSC_1350
Flying Dog -tuotteiden avulla voit tarjota koirallesi parhaan mahdollisen ravinnonsaannin harjoituksessa ja heti sen jälkeen. Antamalla Flying Dog -tuotteita säännöllisesti varmistat koirasi hyvinvoinnin myös vapaa-ajalla, jos koirasi liikkuu paljon, kilpailet koirasi kanssa tai harrastat säännöllisesti kuluttavaa urheilua koirasi kanssa. Tuotetta on testattu laajasti agility-ja vetolajeissa ja tulokset ovat olleet positiivisia!
Flying Dog -tuotteiden käytön on havaittu lyhyelläkin käyttöajalla parantavan koirien nopeutta, kestävyyttä ja palautumista. Tuotteita on käytetty jo useita vuosia menestyneillä kilpakoirilla. Juomat ovat paitsi hyvin maistuvia myös nopeasti vaikuttavia. Tuotteista on apua myös silloin, jos koira juo maustamatonta vettä huonosti. Riittävä nestesaanti varsinkin pidempinä kilpailupäivinä on erittäin tärkeää.
Antamalla kaikkia Flying Dog -sarjan tuotteita ne auttavat pitämään koiran nivelet ja luut terveempinä sekä parantavat koiran vastustuskykyä. Flying Dog -tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä palautumista edistävä proteiini-hiilihydraatti –jauheseos Flying Dog After Drink sekä suoritusta ennen ja sen aikana annettava energia-nesteytys-elektrolyytti- vitamiinijuoma Flying Dog Mineral Drink. Mineral Drink sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen. Lisäksi sarjaan kuuluu nivelten ja rustojen hyvinvointiin Flying Dog Healthy Joints Gelatiini kapselit, jolla varmistat huippu-urheilijan kunnon pysyvän parhaana mahdollisena pitkään. Kaikkihan me toivomme, että rakas kilpakaverimme, koira, saisi tehdä mahdollisimman monta vuotta terveenä sitä, mitä se rakastaa.

Mineral Drink- kivennäisjuoma – päivittäiseen nesteytykseen

Juoma on rikastettu vitamiineilla sekä tarvittavilla ioneilla, joilla on kyky sitoa nestettä ja kuljettaa vesi elimiin ja lihaksiin. Käytännössä Mineral Drink- kivennäisjuomaa käytetään nesteyttämään koiraa minkä tahansa fyysisen harjoittelun aikana sekä kuumalla ja helteisellä säällä (sopii esim. canicross-, agility-, ratajuoksu- ja pelastuskoiraharjoituksiin sekä vahti- ja vartiokoirille). Se on ihanteellinen nestetankkaus koiravaelluksen aikana. Elimistö saa vettä ja kivennäisaineita oikeassa suhteessa, minkä ansiosta solut voivat hyödyntää vesivarastoja mahdollisimman hyvin. Koirat tottuvat Mineral Drink- kivennäisjuomaan nopeasti ja ne juovat sitä usein suurempia määriä pelkkään veteen verrattuna. Tämän vuoksi Mineral Drink- juoman käyttö kannattaa aloittaa harjoittelujakson aikana ennen kilpailukautta. Suosittelemme tuotteen käyttöä kilpakoirille ympäri vuoden. Koirille, jotka eivät kilpaile aktiivisesti juoma toimii erinomaisesti kuumien päivien nestetäydentäjänä.

 

  • Luotettava energia-nesteytys-elektrolyytti-vitamiinijuoma, joka sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen.
  • Voidaan myös käyttää täydentämään päivittäistä nestetankkausta.
  • Tukee kehon nestetasapainoa sekä tarvittavien kivennäisaineiden ja vitamiinien saantia.
  • Vähentää väsymystä ja lisää suorituskykyä.
  • Suojaa väsähtämistä ja lihaskramppeja vastaan.

 

Flying Dog Mineral Drink energia-nesteytys-elektrolyytti-vitamiinijuoma, joka sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen.

Flying Dog Mineral Drink energia-nesteytys-elektrolyytti-vitamiinijuoma, joka sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen.

After Drink – palautusjuoma vaativien suoritusten jälkeen

Jauhemainen sakkaridi-proteiinijuomaseos on ainutlaatuinen tuote, joka on kehitetty kilpakoirille sekä eläinlääkinnän tueksi. Tuotetta käytetään intensiivisen suorituksen jälkeen – canicross-kilpailujen, agilityn tai muun nopeutta vaativan suorituksen jälkeen, jolloin koiran elimistö käyttää maksan ja lihasten glykogeenivarastoja. Se estää lihassäikeiden hajoamista vapauttamalla kehoon nopeasti glukoosia ja proteiinia, mikä helpottaa uusiutumisprosessia. Koira, jolle on annettu After Drink- palautusjuomaa harjoittelujakson aikana sekä kilpailun jälkeen on valmis uuteen suoritukseen lyhyemmässä ajassa verrattuna koiriin, jotka eivät ole saaneet After Drink- juomaa. Palautusjuomaa nauttineiden korien energiataso palautuu ja hengitys normalisoituu nopeammin. Jauhe on helposti imeytyvä, eikä se kuormita ruuansulatusta kuten kuivaruoka. Se tukee ja vahvistaa kilpakoiran hyviä ominaisuuksia, kuten sitkeyttä ja nopeutta. Tuote sopii agilityyn, valjakkokoiraurheiluun sekä kaikkiin koiraurheilulajeihin, joissa vaaditaan maksimaalista suorituskykyä. Koirat pitävät jauheen mausta, joten se toimii kätevästi palkintona hyvästä suorituksesta. Juomaa on myös käytetty nartuille synnytyksen jälkeen sekä tukemaan sairaiden eläinten kuntoutumista esimerkiksi leikkausten jälkeen.

 

  • Sisältää palauttavan proteiini-hiilihydraatti –jauheseoksen (23% proteiinia), jolla on anabolisia vaikutuksia.
  • Se sisältää tasapainoisen sekoituksen aminohappoja, B6-vitamiinia ja kaliumia.
  • Se täydentää lihasten ja maksan glykogeenivarastoja ja siten estää lihasten kataboliaa.
  • Sisältää fosfoproteiini-sekoituksen, joka on tärkeiden aminohappojen ja fosfolipidien lähde. Nämä ovat tärkeässä roolissa vahingoittuneiden lihassolujen soluseinämien uudelleenrakennusprosessissa.
  • Palauttaa elimistön tasapainon suorituksen jälkeen.

 

Flying Dog After Drink- juomajauhe on palauttava proteiini-hiilihydraatti –jauheseos (23% proteiinia), jolla on anabolisia vaikutuksia.

Flying Dog After Drink- juomajauhe on palauttava proteiini-hiilihydraatti –jauheseos (23% proteiinia), jolla on anabolisia vaikutuksia.

Huipputason kilpaurheilijat ovat käyttäneet tuotteita jo vuosia  hyvällä menestyksellä

Valjakkourheilussa kilpaileva Dáša Nešněrová on kertonut Mineral-ja After drink-tuotteiden käyttökokemuksiaan:
“Koirat, kuten mikä tahansa muukin elävä organismi, tarvitsevat päivittäin riittävän määrän vettä voidakseen hyvin. Koirista näkee erityisen helposti jos ne ovat hyvin nesteytettyjä. Ne ovat iloisia, reippaita ja pystyvät harjoittelemaan hyvin. Heti kun aloin käyttämään Flying Dog Mineraalijuomaa, niin huomasin kuinka hyvä tuote on. Se paransi koirieni nestetasapainoa selvästi ja siksi rupesinkin heti suosittelemaan Flyin Dog Mineraalijuomaa kaikille ystävilleni, tutuilleni ja kilpakumppaneilleni. On olemassa huomattava ero juoko koirasi pelkkää vettä vai vettä missä on mineraaleja. Flying Dog Mineraalijuoma rikastuttaa vettä ja näin ollen nesteyttää koiraasi huomattavasti paremmin. Viimeinen annos Mineraalijuomaa on hyvä ottaa neljä tuntia ennen suoritusta. Koirani käyttävät Flying Dog Mineraalijuomaa harjoituspäivinä, sekä kesällä jokaisena päivänä. Kuumana kesäpäivänä nestetasapainosta huolehtiminen on näet myös erityisen tärkeää. Joskus kun teemme intervalliharjoitteita tarjoamme Mineraleja jopa kesken harjoituksen, ennen radan viimeistä kilometriä.” – Dáša Nešněrová

“Minulta on paljon kyselty että mitä tarjoan koiralleni heti suorituksen jälkeen. Minun koirani käyttävät Flying Dog palautumisjuomaa. Aina harjoitusten jälkeen ne kirjaimellisesti hotkivat kulhollisen Flying Dog Palautumisjuomaa. Ennen ne makasivat väsyneinä noin tunnin kilpailun jälkeen, mutta saatuaan Flying Dog Palautumisjuomaa, ne ovat nykyisin valmiina uuteen koitokseen jo puolentunnin levon jälkeen. Kiitos Flying Dog palautumisjuoman nykyisin koirani palautuvat huomattavasti nopeammin. Myös siitä tietää että juoma sopii koirille, koska ne syövät ongelmitta ja hyvällä ruokahalulla vaikka suorituksesta on kulunut aikaa ainoastaan yksi tunti. Haluan vakuuttaa, että minä olen tarjoillut Flying Dog palautumisjuomaa koirilleni jo kauan ja olen siihen hyvin tyytyväinen.” – Dáša Nešněrová

Leave a Reply