Arvostele ostamasi tuote ja voita!

 

Arvostele ostamasi tuote ja voita! kopio

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 200 € lahjakortti!

Tuotearvostelut auttavat asiakkaitamme ostopäätöksen ja sopivan valinnan tekemisessä. Ne antavat meille myös arvokasta palautetta tuotteistamme. Tämän vuoksi haluamme tarjota arvostelijoille mahdollisuuden voittaa palkintoja.

Voit vaikuttaa itse voittomahdollisuuksiisi

Murren Murkina palkitsee yhden tuotearvostelijan 200 euron lahjakortilla.
Voittajan valitsemiskriteerinä on arvostelun laatu, informatiivisuus ja hyöty muille asiakkaille.
Mitä paremmin kirjoitettu arvostelu, sitä parempi mahdollisuus voittaa!

 

Mitä minun tulisi kirjoittaa arvosteluun?

Kerro meille miksi ostit tuotteen, oletko tyytyväinen ostokseesi, onko tuotteessa jokin ominaisuus, johon olet erityisen tyytyväinen vai olisiko tuotteessa jotakin parannettavaa. Toiset asiakkaat arvostavat avoimuuttasi ja vaivannäköäsi. Kirjoita siis mahdollisimman kuvailevasti tuotteesta ja anna muiden tietää mahdollisimman paljon jo ennen tuotteen ostamista.

Muista, että emme kuitenkaan julkaise arvosteluja, joissa kielenkäyttö ei ole asiallista tai arvostelussa otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen. Hyväksytyt arvostelut julkaistaan 2-3 päivän kuluttua arvostelusta.

Näin arvostelet ostamasi tuotteen

  1. Kirjaudu sisään.Ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt, niin voit tehdä sen nopeasti ja ilmaiseksi tästä.
  2. Etsi ostamasi tuote.Tämä onnistuu esimerkiksi sivun yläosan hakutoiminnon kautta tai aikaisempia tilauksiasi selaamalla.
  3. Kirjoita arvostelu.Pyri kuvailemaan tuotetta yksityiskohtaisesti, totuudenmukaisesti ja asiallisesti. Arvioi vielä tähdillä tuote ja palvelu/toimitus.
  4. Lähetä arvostelu. Arvostelusi tulee julkiseksi ja pääset kisaamaan 200 euron lahjakortista.

 

Voit kirjoittaa myös useamman arvioinnin ja näin kasvattaa voittomahdollisuuksiasi! 😉 Tuotearvostelun voittaja valitaan 21.3.- 30.6.2017 välillä tehtyjen Murren Murkinan verkkosivuilla julkaistujen arvioiden kesken. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti arvostelun yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tavoittelemme tuotearvostelun voittajaa sähköpostitse kaksi kertaa. Mikäli emme tavoita osallistujaa, jää palkinto luovuttamatta ja arvomme mahdollisesti uuden voittajan.

20.7.2017 Valitsimme voittajaksi Meri Hartikaisen kirjoittaman arvostelun Nutrolin Iho&turkki -tuotteesta. Palkinnoksi Meri sai 200€ lahjakortin Murren Murkinaan.

“Olen käyttänyt omalla koirallani vuosia tätä yhdessä Vitabalansin B-balansin kanssa ja koiran turkkia ihastelevat niin vastaantulijat kuin eläinlääkäritkin. Näin ei ole tosiaan ollut aina, sillä ennen öljy- ja vitamiinilisää koirani turkki oli kauhean näköinen, hilseili ja kutisi niin että koirani repi itseään. Eläinlääkäri alkoi suunnittelemaan jo lääkitystä, mutta tämä tuote pelasti meidät lääkekuurilta. Nyt kukaan ei usko koirallani olleenkaan mitään iho-ongelmia.”

 

 

Leave a Reply