Agilitytaiturit Enzo ja Nikita pääsivät testaamaan Murren Murkinan tuotteita

Tiina Pehkonen ja Nikita, joka tuli hienosti agilityssä viidenneksi hollanninpaimenkoirien MM-kisoissa.

 

Olemme nyt kevään ajan testailleet erilaisia Murren Murkinan tuotteita hyvillä mielin.

Murren Classic -ateriat olivatkin jo entuudestaan tuttuja ja niitä käytetään kuivaruoan lisänä ruokinnassa. Hyvälaatuinen lihaisia kuivaruoka on ollut meillä aina käytössä ja nyt päästiin testaamaan Naturean viljatonta ja lihaisaa ruokaa. Se on maistunut erinomaisesti koirille, jopa Enzolle joka ei elä syödäkseen vaan syö vain elääkseen. Koirat ovat loistavassa kunnossa ja jaksavat painaa harrastuksissa täysillä!

Flying Dog -tuotteet ovat olleet käytössä sekä ennen että jälkeen kisojen ja treenien. Nikitalle palautusjuoma toimii lähes palkkana. Enzoa joutuu vähän houkuttelemaan, että sen saa juomaan, mutta tärkeintä on koirien kunnollinen palautuminen rankkojen treenien jälkeen. Mitään lihaskramppeja tai jumeja ei koirilla olekaan ollut.

Naturean makupalat ovat olleet erittäin maistuvia – varsinkin tonnikalapalat ja isommat sianlihan palat! Meinaa lähteä sormet mukana! Toki pienemmät naputkin ovat maistuneet, mutta varsinkin ahne Nikita ei meinaa edes huomata saaneensa jotain suuhunsa. 😉

Naturean märkäruoka on erittäin maittavaa ja meillä oli Nikitalla sitä myös mukana kisareissulla Hollannissa. Helppo ja nopea tapa ruokkia koira matkalla! Lisäksi vielä laadukas ruoka laadukkain raaka-ainein.

Kaikki nämä edellä mainitut tuotteet olivat hollanninpaimenkoirien MM-kisareissulla käytössä ja tuloksena meillä olikin hienosti MM-5 agilityssa! Täytyy vielä mainita, että Nikita palkittiin myös Suomen Hollanninpaimenkoirien vuoden 2017 agilitykoirana – mahtavaa tehdä agilitya luotettavan kisakumppanin kanssa!

Tässä HSKK:n möllimaksien seuramestari Enzo!

Juuri äskettäin kisattiin myös oman seuramme HSKK:n agilityn seuramestaruuksista. Nikita varmalla osaamisellaan suoriutui maksikisaavien seuramestariksi. Enzo ei halunnut olla yhtään huonompi vaan aksasi itsestään möllimaksien seuramestarin! Ja koska kisat olivat RockFestien aikaan niin kisa-asun piti olla kohdillaan Enzollakin!

Tästä on hyvä jatkaa kesän arvokisoihin!

Tiina, Nikita ja Enzo

Leave a Reply