Agilityn suomenmestari Kuuran ruokavalio on tarkkaan valittu

Naturea Regional

Murren Murkinan kanssa alkaneen yhteistyön myötä kaksi shetlanninlammaskoiraani alkoivat syödä Naturea Regionalia. Koirani ovat aktiivisia agilitykoiria, joiden kanssa liikun, treenaan ja kilpailen säännöllisesti. Naturea Regionalissa on paljon glukosamiinia, kondroitiinia ja orgaanista rikkia (MSM), jotka tukevat nivelten terveyttä ja liikkuvuutta. Olen ollut oikein tyytyväinen Naturea Regionaliin, joka sopii ja maistuu erittäin hyvin koirilleni. Tutustu Naturea Grain Free -sarjan tuotteisiin.

Flying Dog-tuotteet

Flying Dog Mineral Drink ja After Drink ovat käytössä kahdella shetlanninlammaskoirallani, joiden kanssa sekä liikun aktiivisesti että treenaan ja kilpailen agilityssa. Mineral Drink suojaa väsymystä ja lihaskramppeja vastaan, ylläpitää energiavarastoja ja tukee nestetasapainon ylläpitämistä, jotka ovat tärkeitä asioita niin kilpailuissa ja kilpailumatkoillakin. Mineral Drink on myös oiva nesteyttäjä kuumina päivinä. After Dink auttaa palautumaan nopeasti suorituksen jälkeen täydentäen lihasten energiavarastoja. Juomajauheet on helppo sekoittaa shakerin avulla, joka kulkee lähes aina mukanani liikkuessani ja matkustaessani koirieni kanssa. Flying Dog Mineral Drink ja Flying Dog After Drink maistuvat erinomaisesti koirilleni.

Kokemuksiemme perustella suosittelen Flying Dog –tuotteita myös muiden lajien urheilukoirille.

Flying Dog Healthy Joint Gelatine –kapselit ovat ennaltaehkäisevästi käytössämme. Ne parantavat nivelten ja rustojen hyvinvointia, auttavat vähentämään nivelkipuja ja tukevat nivelten, jänteiden, nivelrustojen sekä nivelsiteiden uusiutumista. Haluan, että koirani pysyvät mahdollisimman pitkään mahdollisimman terveinä ja hyvinvoivina ja Flying Dog Healthy Joint Gelatine –kapselit auttavat meitä tässä asiassa.

Kuka olen?

Nimeni on Jonna Keskitalo ja asun länsirannikolla Kokkolassa mieheni ja 5-vuotiaan poikamme kanssa. Aloitin ystäväni innoittamana agilityn noin yhdeksän vuotta sitten Espanjasta meille kotiutuneen entisen kodittoman koiran, Wendyn, kanssa ja nykyään olen intohimoinen agilityurheilija, joka nauttii lajista täydestä sydämestään. Minulla on tällä hetkellä kaksi shetlanninlammaskoiraa, 4-vuotias Kuura ja 1-vuotias Hile. Mielestäni parasta tässä fyysisessä lajissa ovat muun muassa iloinen yhteinen tekeminen koiran kanssa, kehittyminen ja uuden oppiminen sekä lajin vauhdikkuus.

Ensimmäisissä arvokisoissamme 2015 voitimme agilityn medien suomenmestaruuden Kuuran kanssa. 2016 pääsimme maajoukkueeseen ja edustimme Suomea Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Norjassa. Tänä vuonna pääsimme karsintakilpailun voiton myötä Suomen European Open-joukkueeseen ja matkaamme Kuuran kanssa heinäkuussa European Open-kilpailuihin Italiaan.

Leave a Reply