Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Murren Classic

Murren Classic -valmisateriat on suunniteltu koirien raakaruokinaan. Aterioilla voit helposti ja vaivattomasti korvata BARF-raakaruokinnassa valmistettavat lihakasvis- ja lihaluuateriat. Osa tuotteista soveltuu käytettäväksi sellaisenaan päivittäin ja Murren Classic -ateriat sopivatkin erinomaisesti raakaravinnon pohjaksi, jolloin ruokavaliota on helppo täydentää muilla eläinkunnan tuotteilla, erilaisilla rasvahappovalmisteilla ja lisäravinteilla. Murren Classic -ateriat sopivat täydellisesti myös muun ruokinnan lisukkeeksi tai lisäenergian lähteeksi.

lisää
/sivu
Näytetään 13 - 14 / 14 tuotteesta
 • 2,00 €
  rating 0 review

  Erityisesti BARF-ruokintaan suunniteltu Murren Lihakasvis-Mix ● Sisältää monipuolisesti naudan lihaa, mahaa ja sisäelimiä. ● Pellavansiemen- ja rypsiöljy Omega 3-6 ja E-vitamiinien saantiin.● Tuore valkosipuli vastustukykyyn.● Kotimainen nokkonen lisävitamiinien ja hivenaineiden takaamiseksi.● Kotimainen mustikka luonnollisena antioksidanttina sekä...

  2,00 €
 • 2,10 €
  rating 1 review

  Murren Kanakasvis-Mix on ollut kestosuosikki kohta 10 vuoden ajan! ● Soveltuu erinomaisesti koirille, joilla on yliherkkyyksiä.● Eläinproteiinin lähteenä vain kana.● Kotimainen camelina-öljy luonnollisenaOmega 3-6, sekä E-vitamiinin lähteenä.● Voidaan käyttää sellaisenaan tai antaalisäenergian lähteenä muun ruoan yhteydessä.

  2,10 €
Näytetään 13 - 14 / 14 tuotteesta