Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Flying Dog

Flying Dog -tuoteperhe on suunniteltu erityisesti aktiivisille kilpakoirille, mutta Flying Dog -tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikki koirat jotka tarvitsevat urheilusuorituksen aikana nesteytystä ja joiden palautumisaikaa halutaan lyhentää.

Flying Dog -tuotteiden avulla voit tarjota koirallesi parhaan mahdollisen ravinnonsaannin. Antamalla Flying Dog -tuotteita säännöllisesti varmistat koirasi hyvinvoinnin myös silloin, kun koirasi liikkuu paljon, kilpailet koirasi kanssa tai harrastat säännöllisesti koirasi kanssa.

Flying Dog -tuotteiden käytön on havaittu lyhyelläkin käyttöajalla parantavan koirien nopeutta, kestävyyttä ja palautumista. Tuotteita on käytetty jo useita vuosia menestyneillä kilpakoirilla. Juomat ovat paitsi hyvin maistuvia myös nopeasti vaikuttavia.

Antamalla kaikkia Flying Dog -sarjan tuotteita ne auttavat pitämään koiran nivelet ja luut terveempinä sekä parantavat koiran vastustukykyä.

Flying Dog -tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä palautumista edistävä proteiini-hiilihydraatti –jauheseos Flying Dog After Drink, suoritusta ennen ja sen aikana annettava energia-nesteytys-elektrolyytti- vitamiinijuoma Flying Dog Mineral Drink, joka sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen. Lisäksi sarjaan kuuluu nivelten ja rustojen hyvinvointiin Flying Dog Healthy Joints Gelatiini kapselit.

Tuotesarjasta on hyötyä kaikille urheilu- ja kilpakoirille, jotka joutuvat kestämään fyysistä kuormitusta (agility, ratajuoksu, koira-frisbee, canicross, koiravaellus). Flying Dog -tuotesarja on kehitetty koiran elimistön hyvinvointia ja aineenvaihduntaa ajatellen, eikä se ole korvattavissa ihmisille tarkoitetuilla vastaavilla tuotteilla.

lisää
/sivu
Näytetään 13 - 16 / 16 tuotteesta
Näytetään 13 - 16 / 16 tuotteesta