Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Naturea

Naturea Petfoods on portugalilainen vuonna 2010 perustettu yritys. Tavoitteenamme on tuottaa sellaista ruokaa, joihin muut halutaan verrata. Biologinen oikeaoppisuus ei ainoastaan ole konseptimme, vaan perusta kaikille valmistamillemme ruoille. Ruokiemme pääainesosa on aina sellainen eläinproteiini, joka on hyväksytty ihmisten syötäväksi.

Ruokasarjaamme kuuluu kissan- ja koiranruokaa, joka varmistaa mahdollisimman terveellisen ruokavalion kaikissa elämänvaiheissa. Kaikki ainesosat on valittu huolella ja ruoat valmistetaan optimaalisella tavalla.

Kaiken perustana on intohimomme lemmikkien hyvinvointia kohtaan.

Naturea Grain Free kuivaruoka koiralle ja kissalle


Naturea Grain Free noudattaa tiukasti biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Emme käytä viljaa, ja käytämme ainoastaan sellaisia ainesosia, joita on hyväksytty ihmisten syötäviksi. Naturea Grain Free ruokien pääainesosat ovat liha tai kala täydennettynä bataatilla, hedelmillä, vihanneksilla, aromaattisilla yrteillä ja merilevällä ja ruoat ovat aina vähähiilihydraattisia. Ruokien kehityksessä on kehitetty ajatellen koirien ja kissojen biologiaa ennen kaupallisia tai tuotannollisia intressejä. Tutustu Naturea sarjan tuotteisiin tästä.


Naturea Naturals kuivaruoka koiralle


Naturean Naturals kuivaruuissa käytetään tuoretta lihaa ja kalaa. Niistä poistetaan luut, jänteet, kalvot jne. Kun lihan irrotamis prosessi on ohi, liha jäähdytetään ruostumattomassa terässäiliössä, jossa on 0º-2º astetta. Kun liha jäähdytetään, siihen jää kaikki olennaiset vitamiinit, aminohapot ja ruoka on maistuvaa. Tuore luuton kana, lammas ja lohi toimitetaan juuri ajoissa tuotantoon ja valmistetaan loppuun 24 tunnin sisällä. Tämä korkealaatuinen prosessi ja tuoreet proteiini lähteet antavat koirallesi terveemmän ja pidemmän elämän. 


Naturea märkäruoka koiralle


Aito Viljaton Märkäruoka Koirille sopii kaiken rotuisille ja –ikäisille koirille luonnollisen ja terveellisen koostumuksensa ansiosta. Ruoassa ei ole lisäaineita, viestiaineita tai makuaineita. Sisältää ainoastaan korkealuokkaisia aineksia, joita on hyväksytty ihmistenkin syötäviksi.


Naturea viljattomat märkäruoat sisältävät 89 % tuoreita ainesosia ja 0 % viljaa, nämä ruoat tarjoavat terveen ja tasapainoisen täysravinnon. Tuotteet on pakattuina käteviin 375 gramman Tetra Pak –pakkauksiin. Maku ja tuoreus varmistaa eksklusiivisen makukokemuksen koirallesi.


Ruokakokemuksen parantamiseksi suosittelemme Naturean koirien märkäruokien sekoittamista päivittäiseen kuivamuonaan. Sillä saavutat sekä parempaa vaihtelua että terveemmän elämän koirallesi tarjoamalla rikkaampaa täysravintoa. Tutustu Naturea Aito Viljattomaan Märkäruokaan tästä.


Naturea tukee luonnonsuojelua ja ekosysteemin säilymistä


Esimerkkeinä voi kertoa, että viljattomien kuivamuonien sarja valmistetaan maaseudulla sijaitsevassa englantilaisessa tehtaassa. Ympäristössä on peltoja ja Douglas-joki, jonka vettä käytetään valmistusprosessissa. Vesi palautetaan jokeen puhdistettuna omasta vesipuhdistamostamme.


Kissojen märkäruoat valmistetaan Galiciassa Pohjois-Espanjassa. Tehdas käyttää tuulivoimaa ja pyörittää omaa kalastuslaivastoa, joka varmistaa saaliin tulevan kestävästä kalastuksesta Pohjois-Atlantissa. Naturea noudattaa myös Dolphin Safe Program Earth Island Instituten säädöksiä. Yllä mainittujen lisäksi Naturea tekee paljon muitakin toimenpiteitä luonnon suojelemiseksi, tehden siitä vastuullisen brändin. Kaikki markkinointiaineisto painetaan kierrätyspaperille ja prosessit noudattavat ISO-standardeja. Naturealla on myös BRC ruokasertifikaatti.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 12 / 54 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 54 tuotteesta