Herkut ja puruluut 274 tuotetta

Koiran kuivalihat, herkut, puruluut ja koulutuspalat

Valikoimissa lähes 50 erilaista kuivalihatuotetta koiran palkitsemiseen, kouluttamiseen ja herkutteluun. Olemme ottaneet valinnoissamme huomioon myös yliherkkyyksistä kärsivät sekä nirsot koirat. Kuivalihoja mm. poron maha, peuran keuhko, kenguruherkku, kameli, kaniinikuutiot, hepoherkku ja monet muut.

Kotimaisuus on meille tärkeä asia ja haluamme ensisijaisesti tarjota Suomessa valmistettuja ja kotimaista alkuperää olevia tuotteita. Kotimaiset RAUH-puruluut Batukka, K15 puruluu, 25 puruluu, hodari, nakkisämpylä, kanapita sekä kotimaiset kuivatut herkut kanankaula, maksa, naudan keuhko, härän hönkäys, sonnin suti. Aina suositut sian korvat, peuran korvat, poron korvat ja jäniksen korvat kuuluvat tietenkin valikoimiimme.

Koirille laadukkaita ilmakuivausmenetelmin valmistettuja täyslihaa sisältäviä tuotteita koulutukseen Ziwipeak ja Escapure. Valikoimissamme suuren suosion saaneet puolikosteat Natural Menu makupalat koulutukseen ja nirsojen koirien ruokailuun.

Racinel puruluut ja denticks-kasvisluut koirien ajanvietteeksi ja hampaiden puhdistukseen.

Olemme 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa ja toimimme Espoossa Mankkaalla, Helsingissä Pukinmäessä sekä Vantaan Tammistossa.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymälöihimme. Huom! Kaikkia myymälöiden tuotteita ei ole verkkokaupassa. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

/sivu
Näytetään 25 - 36 / 274 tuotteesta
Näytetään 25 - 36 / 274 tuotteesta