Tuoteryhmät

Myydyimmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Murren Murkina

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 18 tuotteesta
 • 3,90 €
  rating 0 review

  Hevosen luut sopivat erityisesti pienille koirille herkutteluun ja hampaiden pesuun. Voidaan antaa kaikenkokoisille koirille. Hyvä vaihtoehto etenkin allergisille koirille. Vältettävä isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  3,90 €
 • 3,70 €
  rating 0 review

  Hirven luut erityisesti allergisille koirille, mutta sopii annettavaksi kaikille koirille. Vältettävä isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  3,70 €
 • 2,70 €
  rating 0 review

  Lihaisat lampaan luut sopivat kaikenkokoisille koirille. Nämä ovat erityisen hyviä pienille koirille, jotka saavat näiden nakertamisesta puuhaa ja ajanvietettä. Keskikokoisille ja isoille koirille kannattaa valita isompia paloja ja pehmeitä kylkirimpsuja. Pusseissa on vaihtelevasti erilaisia osia lampaasta.

  2,70 €
 • 2,20 €
  rating 0 review

  Nämä herkulliset lihaiset luomu possun kylkiluut sopivat kaikille koirille ja ovat pienten sekä keskikokoisten koirien kestoherkku. Anna pienelle koiralle yksi kylkiluu esimerkiksi joka toinen päivä. Isommalle koiralle voidaan antaa useampi tikku kerralla. Vältettävä kuitenkin isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava...

  2,20 €
 • 3,40 €
  rating 0 review

  Herkullinen, lihainen possun kylkirusto kaikille koirille. Pehmeän rustomaisen koostumuksen vuoksi tämä luu on helposti syötävissä. Vältettävä kuitenkin isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  3,40 €
 • 2,80 €
  rating 0 review

  Herkullinen, lihainen ja iso luomu possun rintaluu BARF-ruokintaan. Sopii erityisesti isoille ja keskikokoisille koirille. Pienemmille koirille voidaan saksilla tai veitsellä leikata pienempiä paloja. Vältettävä isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi.  Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  2,80 €
 • 5,00 €
  rating 0 review

  Osta lahjaksi Murren Murkinan lahjakortti! Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ja vain myymälöissä.

  5,00 €
  Varastossa
 • 2,40 €
  rating 0 review

  Herkullinen, lihainen naudan kylkirusto sopii kaikille koirille. Pehmeän rustomaisen koostumuksen vuoksi tämä luu on helposti syötävissä. Vältettävä kuitenkin isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  2,40 €
 • 2,90 €
  rating 0 review

  Naudan putkiluu ajanvietteeksi ja "hampaiden pesuun". Tämä on kestosuosikki ja kaikkien koirien rakastama. Naudan putkiluu on kovaa naudan sääriluuta ja se kestää puremista. Putkea ei ole tarkotus syödä kokonaan, vaan koira jyrsii kovaa putkiluun pintaa ja samalla tavoittelee herkullista luuydintä luun keskeltä.

  2,90 €
 • 1,90 €
  rating 0 review

  Lihainen naudan rintaluu on mureaa luuta, joka sopii kaikille koirille. Pienille koirille  tai pennuille tästä saa pidempiaikaista puuhaa ja purtavaa. Iso koira pureskelee tämän nopeammin.  Vältettävä isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi. Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  1,90 €
 • 1,40 €
  rating 0 review

  Naudan ydinluu ajanvietteeksi ja "hampaiden pesuun". Ydinluu on kestosuosikki ja kaikkien koirien rakastama. Naudan ydinluu on kovaa naudan sääriluuta ja lumpiota ja se kestää kovaakin puremista. Luuta ei ole tarkotus syödä kokonaan, vaan koira jyrsii luun pintaa ja samalla hampaat puhdistuvat luonnostaan.

  1,40 €
 • 1,40 €
  rating 0 review

  Lihainen possun halkaistu häntäluu. Pehmeä häntäluu on kokonaan syötävää ja sopii kaikenkokoisille koirille. Vältettävä isojen määrien antamista ummetusriskin vuoksi.  Ahneella koiralla noudatettava varovaisuutta.

  1,40 €
Näytetään 1 - 12 / 18 tuotteesta