Koiranruoka 250 tuotetta

Koiran kuivaruoka ja märkäruoka

Valikoimissamme korkealaatuiset ja laadukkaat koiranruoat ja koiranruokamerkit erilaisiin tarpeisiin. Koiranruokaa pienille koirille, aikuisille, pentukoirille, aktiivisille koirille sekä vanhoille koirille. Valikoimissa täysin viljattomat kuivaruoat sekä vähähiilihydraattiset vaihtoehdot.  Valikoimista löytyy myös erityisesti allergiselle koiralle sopivia yhden proteiinin koiranruokia. Koiranruokamerkkejä  mm. viljaton Orijen, vähähiilihydraattinen Acana, viljaton Naturea, Belcando, Golden Eagle, Happy Dog, Biomill sekä Black Label koiranruoat.

Koiralle vaihtoehtoina laadukkaita ilmakuivausmenetelmin valmistettuja täyslihaa sisältäviä koiranruokia muun muassa Ziwipeak ja Escapure. Valikoimissamme myös laaja valikoima kuivalihaherkkuja sekä hiutaleruokia ja sekoituksia raakaruokinnan lisukkeeksi.

Olemme 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa ja toimimme Espoossa Mankkaalla, Helsingissä Pukinmäessä sekä Vantaan Tammistossa.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymälöihimme. Huom! Kaikkia myymälöiden tuotteita ei ole verkkokaupassa. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 250 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 250 tuotteesta