Murren Basic Naudan Rusto 1kg Näytä suurempana

Murren Basic Naudan Rusto 12 x 1kg LTK

LAATIKKOETU -10%

Murren Basic Naudan Rusto 1kg sisältää kotimaista sian rustoa. Rustot on pakastettu erillään ennen pakkausta, joten ne on helppo ottaa yksitellen syötäväksi. Murren Basic Naudan Rusto on kokonaan syötävä ja erittäin lihaisa, joten sillä voi korvata esimerkiksi raakaruokinnassa lihaluu-aterian. Rustojen pureskelu on myös toimiva tapa puhdistaa hampaita!

Tiedot

rating Ei arvosteluja

36,72 €

3,06 € / kg

Add to wishlist

Murren Basic Naudan Rusto 1kg sisältää kotimaista naudan rustoa (rustoa ja reilusti lihaa sekä rasvaa). Rustot on pakastettu erillään ennen pakkausta, joten ne on helppo ottaa yksitellen syötäväksi. Murren Basic Naudan Rusto on kokonaan syötävä ja erittäin lihaisa, joten sillä voi korvata esimerkiksi raakaruokinnassa lihaluu-aterian. Rustojen pureskelu on myös toimiva tapa puhdistaa hampaita! 

Muistathan valvoa lemmikkiäsi sen syödessä luita ja rustoja. Liian suuri määrä kovaa materiaalia voi aiheuttaa suolitukoksen vaaran. Ruokinnassa on huolehdittava luun ja ruston osuuden ravinnosta olevan maltillinen, lemmikin ulosteen ei tule olla vaaleaa, murenevaa tai jauhomaista eikä vatsa liian kovalla.

Lisätietoa raakaruokinnasta!

Ravintosisältö:

Raakavalkuainen 22,7%
Raakarasva 12,9%
Kosteus 55,4%
Tuhka 6%

Erikseen ostettuna 40,80€