Koiran raakaruoka  181 tuotetta

Raakapakasteet koirien, kissojen ja frettien ruokintaan sekä Barf-ruokavalioon

Valikoimissa yli 100 erilaista raakaa lihaa ja luuta raakaruokintaan tai lisukkeeksi niin koirille, kissoille kuin freteille. Koirien raakapakasteateriat; Murren Alkuvoima, Murren Classic, Mush Duo+ ja Mush Vaisto. Valikoimissa pakasteena nauta, sika, kana, kalkkuna, lohi, poro ja lammas. Kausiluontoisesti myös hirveä ja peuraa. Lihaisia luita broilerin siipi ja kaula, sian rustot, sian kylkiluutikut, sian rintaluut, sian sorkat, sian putkiluut, naudan rintarustot ja ydinluut, lampaan luut, hirven luut. Poron jauheliha luineen, lampaan jauheliha luineen, jauhettu kana ja kalkkuna luineen koirille, kissoille ja freteille joille ei haluta antaa kokonaisia luita.

Suurkuluttajille tarjoamme mm. Murren Classic -ateriat, Mush Basic 500 g sekä Mush Voima-tuotteet laatikoittain säästöpakkaushinnalla. Tutustu edullisiin suurpakkauksiin pakastevalikoimaa selaamalla.

Olemme 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa ja toimimme Espoossa Mankkaalla, Helsingissä Pukinmäessä sekä Vantaan Tammistossa.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymälöihimme. Huom! Kaikkia myymälöiden tuotteita ei ole verkkokaupassa. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Pakastetuotteet ovat saatavilla vain myymälöissä.

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 181 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 181 tuotteesta