Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Hurja

Kotimaiset laadukkaat Hurja-tuotteet. Jauhetut, tuoreet ja pakastetut lihat on pakattu helppokäyttöisiin 400g vakuumilevyihin tai 200g pieniin pötköihin. Valikoimasta löytyy muun muassa jauhelihoja, palalihoja ja sydämiä esimerkiksi siipikarjasta, siasta, naudasta ja hevosesta.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 12 / 14 tuotteesta
 • 2,00 €
  rating 0 review

  Jauhettu broilerin kaula kätevissä 400 g vakuumilevyissä. Jauhetut kaulat sopivat lihaiselle luuaterialle, raakaruokinnan aloitukseen sekä ahneille koirille tai lemmikeille joille ei haluta antaa kokonaisia kauloja.  Voidaan käyttää koirille, kissoille ja freteille. Helppo annostella ja sulattaa.

  2,00 €
 • 1,20 €
  rating 0 review

  Hienoksi jauhettua broilerin maksaa kätevissä 200 g pienissä pötköissä. Maksasta saa luonnonmukaisessa muodossa A-vitamiinia, rautaa ja B-vitamiineja. Sisäelimiä on suositeltava antaa muutamia kertoja viikossa ja pieniä määriä kerrallaan. Jos maksa raakana on liian vahvaa sen voi keittää tai mikrossa kypsentää ruoan joukkoon. Helppo sulattaa ja...

  1,20 €
 • 1,30 €
  rating 0 review

  Jauhettua broilerin rasvaa kätevissä 200 g pienissä pötköissä. Rasvasta lemmikki saa ihon ja turkin hyvinvointiin tärkeitä rasvahappoja. Rasva on tärkeä energianlähde ja sitä on suositeltavaa antaa etenkin talvisin. Helppo sulattaa ja annostella. Sopii koirille, kissoille ja freteille.

  1,30 €
 • 4,20 €
  rating 0 review

  Hevosen jauhelihaa kätevissä 400 g vakuumilevyissä. Hevosen jauheliha laadukkaaseen ateriointiin BARF-ruokintaan, allergisen koiran ruokintaan tai lisukkeeksi. Voidaan käyttää koirille ja kissoille. Helppo annostella ja sulattaa.

  4,20 €
 • 7,90 €
  rating 0 review

  Hevosen maksaa kätevissä pienissä 200-500 g vakuumeissa. Maksa on terveellistä ja siitä saa luonnonmukaisessa muodossa A-vitamiinia, rautaa ja B-vitamiineja. Sisäelimiä on suositeltava antaa muutamia kertoja viikossa ja pieniä määriä kerrallaan. Leikkaa pieniä paloja ruoan joukkoon tai keitä herkullisiksi makupaloiksi. Sopii koirille ja kissoille....

  7,90 €
 • 4,90 €
  rating 0 review

  Hevosen lihaa paloina kätevissä 400 g vakuumilevyissä. Hevosen palaliha laadukkaaseen ateriointiin BARF-ruokintaan tai lisukkeeksi. Voidaan käyttää koirille ja kissoille. Helppo annostella ja sulattaa. sopii mainiosti myös osaksi eliminaatiodieettiä.

  4,90 €
 • 2,60 €
  rating 0 review

  Jauhettu kalkkunan kaula kätevissä 400 g vakuumilevyissä. Jauhetut kaulat sopivat lihaiselle luuaterialle, raakaruokinnan aloitukseen sekä ahneille koirille tai lemmikeille joille ei haluta antaa kokonaisia kauloja.  Voidaan käyttää koirille, kissoille ja freteille. Helppo annostella ja sulattaa.

  2,60 €
 • 1,50 €
  rating 0 review

  Jauhettua lampaan rasvaa kätevissä 200 g pienissä pötköissä. Rasvasta lemmikki saa ihon ja turkin hyvinvointiin tärkeitä rasvahappoja. Rasva on tärkeä energianlähde ja sitä on suositeltavaa antaa etenkin talvisin. Helppo sulattaa ja annostella. Sopii koirille, kissoille ja freteille.

  1,50 €
 • 1,30 €
  rating 0 review

  Jauhettua lohta kätevissä 200 g pienissä pötköissä. Lohesta ja sen rasvasta lemmikki saa ihon ja turkin hyvinvointiin tärkeitä rasvahappoja. Raaka lohi saattaa olla vahvaa ja sitä on parempi aluksi totutella pienissä määrin muun ruoan mukana. Sopii koirille ja kissoille.

  1,30 €
 • 1,20 €
  rating 0 review

  Hienoksi jauhettua possun maksaa kätevissä 200 g pienissä pötköissä. Maksasta saa luonnonmukaisessa muodossa A-vitamiinia, rautaa ja B-vitamiineja. Sisäelimiä on suositeltava antaa muutamia kertoja viikossa ja pieniä määriä kerrallaan. Jos maksa raakana on liian vahvaa sen voi keittää tai mikrossa kypsentää ruoan joukkoon. Helppo sulattaa ja annostella....

  1,20 €
 • 5,20 €
  rating 0 review

  Possun maksa kätevissä pienissä 200-500 g vakuumeissa. Maksa on terveellistä ja siitä saa luonnonmukaisessa muodossa A-vitamiinia, rautaa ja B-vitamiineja. Sisäelimiä on suositeltava antaa muutamia kertoja viikossa ja pieniä määriä kerrallaan. Leikkaa pieniä paloja ruoan joukkoon tai keitä herkullisiksi makupaloiksi. Sopii koirille ja kissoille.

  5,20 €
 • 3,50 €
  rating 0 review

  Sian lihaa n. 2x2cm paloina kätevissä 400 g vakuumilevyissä. Possun palaliha laadukkaaseen ateriointiin BARF-ruokintaan tai lisukkeeksi. Voidaan käyttää koirille ja kissoille. Helppo annostella ja sulattaa.

  3,50 €
Näytetään 1 - 12 / 14 tuotteesta