Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Helsitar

HelsiTar on kotimainen pienyritys, joka valmistaa laadukkaita ja yksilöllisiä koiraharrasteasuja koirille sekä niiden omistajille.

Materiaalit on tarkkaan valittu, ne ovat kestäviä ja parhaita laadultaan. HelsiTar yhdistää Suomalaisen suunnittelun ja osaamisen tuotteissaan.

Tuotteet ovat säänkestäviä, käytännöllisiä ja monikäyttöisiä. HelsiTar Willis-villamantteli on 100% laadukasta englantilaista villaa, joka sopii viileille ja kylmille ilmoille lämmittämään ennen treenejä ja niiden jälkeen. Villamantteli sopii lenkkeilyyn viileille ilmoille ja talveksi sekä se auttaa pitämään koiran lämpimänä esimerkiksi autossa odottaessaan kilpailu- tai treenivuoroaan.


HelsiTar Soft Shell sademantteli suojaa koiraasi sateelta ja samalla tuo myös näkyvyyttä pimeälle! Sademantteli on suunniteltu myös Willis-villamanttelin kanssa yhteensopivaksi, kun tarvitaan lisää lämmintä päälle.


Asut koiranomistajalle on valmistettu ainutlaatuisesta vahvasta ja vettähylkivästä kankaasta, johon on yhdistetty raikkaita värejä.  Asut, makupalapussit sekä numerotaskuvyöt sopivat kaikenlaiseen harrastukseen, lenkkeilyyn sekä erilaisiin kilpailuihin ja näyttelyyn.

lisää
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta
Näytetään 1 - 6 / 6 tuotteesta