Kissat 395 tuotetta

Kissanruoka ja kissatarvikkeet edullisesti ja nopeasti myymälöistämme tai verkkokaupastamme

Kissan kuivaruoat ja säilykkeet

Laajasta valikoimasta löydät valmiita kissojen raakaravintoaterioita, erilaisia lihoja ja lihaisia luita. Valikoimissa Hurja-tuotteet, Mush Barf -pakasteet sekä Kennelpakasteen peruslihat kissojen ruokintaan.

Valikoimissamme korkealaatuisia kuivaruokia kissoille. Lisäksi täysin viljattomat kuivaruoat, vähähiilihydraattiset vaihtoehdot sekä kissojen penturuoat.  Ruokamerkkejä esimerkiksi Orijen, Acana, Naturea.  Kissoille laadukkaita lihaisia säilykeruokia muun muassa Ziwipeak, Naturea ja Escapure. Valikoimissamme myös kuivalihaa ja ilmakuivattuja ruokia ruokinnan lisukkeeksi.

Tarvikkeet kissoille

Ruokien ja lisäravinteiden lisäksi meiltä saa kissojen perustuotteet, kuten kissanhiekat, vessat, raapimapuut sekä lelut.

Olemme 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa ja toimimme Espoossa Mankkaalla, Helsingissä Pukinmäessä sekä Vantaan Tammistossa.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymälöihimme. Huom! Kaikkia myymälöiden tuotteita ei ole verkkokaupassa. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

/sivu
Näytetään 373 - 384 / 395 tuotteesta
Näytetään 373 - 384 / 395 tuotteesta