Uudet tuotteet

Erikoistarjoukset

Koirat 1707 tuotetta

Koiranruoka ja koiratarvikkeet edullisesti ja nopeasti myymälöistämme tai verkkokaupasta

Koiran raakaruoka ja BARF

Meiltä löydät lähes 100 erilaista  raakaliha- ja luutuotetta.  Laajasta valikoimasta löydät valmiita raakaravintoaterioita, erilaisia lihoja ja lihaisia luita. Valikoimissamme vanhat ja tutut Murren lihaisat luut ja rustot, Murren Classic -ateriat, Alkuvoima-pakasteateriat, Hurja-tuotteetMush Barf -pakasteet sekä Kennelpakasteen peruslihat ja NEU:n kypsät ateriat.

Koiranruoka ja tarvikkeet

Valikoimissamme korkealaatuisia koiran kuivaruokia erilaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Lisäksi täysin viljattomat kuivaruoat, vähähiilihydraattiset koiranruoat sekä penturuoat.  Koiranruokamerkkejä esimerkiksi Acana, Naturea, Golden Eagle sekä Belcando. Valikoimista löytyy myös erityisesti allergisille koirille sopivia yhden proteiinin koiranruokia kuten Escapure kuivaruoka sekä Escapure PUR ja Belcando single-protein märkäruoat. Valikoimissamme myös ilmakuivausmenetelmin valmistettuja ruokia kuten ZiwiPeak. Raakaruokinnan lisukkeeksi voit kokeilla mm. Happy Dog hiutaleruokia ja sekoituksia


Koiranruoan lisäksi tärkeää on muistaa myös herkut ja namipalat, sekä tietenkin erilaiset puruluut ajanvietteeksi. Olemme panostaneet koirien herkkuihin ja meiltä löydätkin laajan valikoiman mm. kotimaisia RAUH-kuivaherkkuja sekä erilaisia puolikosteita makupaloja kotiin ja koulutukseen. Olemme ottaneet valinnoissamme huomioon myös yliherkkyyksistä kärsivät sekä nirsot koirat.

Ruokien ja lisäravinteiden lisäksi meiltä saa laadukkaita valjaita, pantoja, koulutustarvikkeita ja leluja –kaikkea tärkeää, mitä koira- ja kissatalouksissa tarvitaan. Tuotemerkeissä Hurtta, D&C, Sprenger, Gappay.

Olemme 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa ja toimimme Espoossa Mankkaalla, Helsingissä Pukinmäessä sekä Vantaan Tammistossa.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymälöihimme. Huom! Kaikkia myymälöiden tuotteita ei ole verkkokaupassa. Tuotevalikoima ja saatavuus vaihtelee myymälöittäin.

/sivu
Näytetään 25 - 36 / 1707 tuotteesta
Näytetään 25 - 36 / 1707 tuotteesta