Tuoteryhmät

Uudet tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Solheds

Tutkitusti tehokkaat Solheds luonnontuotteet ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hoitoon. Soveltuu hyvin herkkäihoisille ja kilpaileville eläimille sekä ekologisen vaihtoehdon valitsiville.

Kaikki tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten: vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä.

Petrokemian tuotteiden etu valmistajalle on halpa hinta sekä helppo formulointi eli lopputuotteen muodostaminen. Käyttäjille niiden etu on, että ne ovat reagoimattomia eli harvoin allergisoivia. Haittana näillä petrokemian valmisteilla on, että ne keräävät likaa ja muodostavat helposti anaerobiset olosuhteet tukkimalla ihon. Luonnonkosmetiikassa on petrokemian tuotteiden käyttö arvaten kielletty. Derma-tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan parabeeneja tai synteettisia haju-/väriaineita. Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet soveltuvat usein hyvin herkkäihoisille. Huomioitavaa on, että myös luonnonaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion, jolloin esim. tieto tietystä kasviallergiasta edellyttää tuotteiden välttämistä, joissa on ko. kasvia käytetty raaka-aineena. Luonnontuotteina ovat SOLHEDS Derma-sarjan tuotteen luonnossa hajoavia.


Tuotteiden loppumuotoon on panostettu paljon, jotta ne mahdollisimman hyvin soveltuvat eläinten käyttöön. Kaikki voiteet ovat hyvin imeytyviä ja levittyviä. Shampoissa käytetään vain kasviperäisiä ja hellävaraisia ionittomia eli varauksettomia peseviä aineita, jotka on myös helposti pois huuhdeltavissa. Kovia sulfaattipohjaisia peseviä aineita ei käytetä lainkaan. Tuotteiden pH on säädetty ~7, joka on hevosten, koirien ja kissojen ihon pH alueella.


Tuotteet säilyvät parhaiten, kun ne pidetään valolta ja suurilta lämpötila heilahduksilta suojassa. Hyvä säilytyslämpötila on +10 - 25ºC välillä. Tuotteet ovat hyvin riittoisia, vain pieni käyttömäärä riittää. Pakkausten nokkakärkien avulla voidaan tuotteet annostella helposti ja tarkasti tuhlaamatta tuotetta suoraan oireileville alueille. Nokkakärkeä voi halutessa suurentaa leikkaamalla.


Tuotteet eivät sisällä FEIn tai Kennel-liiton kieltämiä aineita, jolloin niillä ei ole doping-varoaikaa. Huomioitavaa on kuitenkin tarkistaa maakohtaiset rajoitteet esim. toistaiseksi Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.

lisää
/sivu
Näytetään 1 - 12 / 19 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 19 tuotteesta